Ismerkednék az oldalon nőkkel. De vajon mért szakad meg az ismerkedés néhány levélváltás után mindig? Mással is történt ilyen?
Ühüm. Azért nyitott vagyok, írhattok, lányok :D
23/F
Mert a legtöbb embernek még szokatlan és "nem normális" ilyen fórumon keresztül ismerkedni. Egy 10 éven belül biztosan teljesen általános lesz, de még nem. Aki ezt bevállalja az elég bátor. Kicsit olyan érzés, amikor itt egy akármilyen hozzászólásom miatt valaki privátban megkeres, hogy ismerkedne velem, hogy neki mindegy kivel, hol, csak végre valahára legyen már nője. És hogy rajtam kívül még legalább hat tucat nőnek írt hasonló ismerkedési szándékú levelet... Általában ez jön át, ha esetleg nem így van, akkor is ez jön át. Ehhez meg úgy értem az ilyen pasikhoz, nem sok nőnek van kedve. Úgyhogy max 1-2 levél, az is arról, hogy szó sem lehet semmiről.
Nem így van?
Egyébként ha már internet, akkor inkább a társkereső oldalakon érdemes próbálkozni, aki ott van, mindenki társkeresés miatt van ott...
# 7
Az eddigi kommentjeidből nekem az jött le, hogy te egy 55-60 körüli idős, katolikus, kedves néni vagy.
tehát nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!