Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a mai nőkkel?
Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?
Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?
24/F
Én értem, mit akarsz mondani, de óva intelek, hogy kinyisd Pandora szelencéjét. Olyan meglátással feszegetsz egy provokatív témát, amihez nem vagy elég.
Konkrétan mi böki a csőröd? Hogy a nőknek a feminizmus által lett saját életük? Hogy azt vesznek fel, amit akarnak és nem azt, amit a férjük/barátjuk akar? Hogy egyre többféle férfiasnak titulált, egyébként teljes mértékben uniszex munkát vállalnak? Hogy kiléptek a szubmisszív szerepből amit évszázadokon keresztül rájuk erőltettek férfiak? Hogy akkor kezdenek családot alapítani, amikor akarnak és gyereket sem vállalnak, ha nem fűlik hozzá a foguk? Hogy az élet értelmét nem a férjhez menetelben, gyerekszülésben és nevelésben, házimunkában és a férfiak Mögött képzelik el?
Jaj, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!