Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?

Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?

24/F

2014. aug. 26. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/155 anonim ***** válasza:
17%
Van bajod. xdd ez az én meglátásom.
2014. aug. 26. 15:58
 2/155 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mire gondolsz? Mert így nehezen tudok válaszolni. 22L
2014. aug. 26. 15:59
 3/155 anonim ***** válasza:
100%
Az én meglátásom pedig az, hogy ha NŐnek érzem magam, akkor más meglátása nem zavar, márpedig nem a partvis meg a fakanál forgatásának a művészete az, amitől NŐnek érzem magam, mert ezek szerint a NŐ a férfit kiszolgáló munkaerő (?!).
2014. aug. 26. 16:00
 4/155 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt odaírhattam volna a végére, hogy akinek nem inge ne vegye magára. Arra gondolok, második, hogy én azt veszem észre, hogy egyre inkább a férfiak szerepébe bújik sok nő, ugyanakkor már nem marad energiája a női oldalára. És emiatt sokan túlhajszolják magukat, mert túl sokat vállalnak és vagy antidepresszánsokon élnek, vagy csak szimplán mogorvák, bunkók, lenézőek. Ez egy személyes meglátás.
2014. aug. 26. 16:04
 5/155 anonim ***** válasza:
44%
És hogy a kérdésedre is válaszoljak: Lett saját életünk, ami felett nekünk van irányításunk, egyszerűen ennyi.
 6/155 anonim ***** válasza:
Mivan?pontosam mi bajod van?
 7/155 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy férfi meg női szerepkör?
2014. aug. 26. 16:05
 8/155 anonim ***** válasza:
Mitől válik NŐvé a nő? Ezt definiáld nekem, és akkor tudok válaszolni. Amit most felvázoltál az eléggé ködös. A társadalmi korlátok áthágására gondolsz esetleg? A klasszikus viselkedési modellek megváltozására- udvarlási szokások, párválasztás, családtervezés vonalán?
2014. aug. 26. 16:06
 9/155 anonim ***** válasza:
12%
Én egy posztnál most vitatkoztam egy férfitársaddal, mivel az a meglátása, hogy fölösleges bármilyen virágot, bonbont stb adni egy nőnek, mert felesleges! Szerintem abszolút nem felesleges, szimplán kifejezzük, hogy fontos a másik és gondolunk rá! Nem udvaroltok, nem küzdötök, a leghamarabb megkapható csajt részesítitek előnyben, mondván, minek a keményebbekért harcolni! A csajok meg beletörődtek, hogy sok anyuci kisfia van, akiket otthonról nehéz kipaterolni, így keresik a FÉRFIAKAT, akik törődnének velük, csak nagyon kevés van már sajna belőlük! Na meg jönnek azzal, hogy bezzeg a nők, hogy mennyi ribi van, nem lehet őket megbecsülni, könnyűvérűek! Hogyne lennének azok, amikor a pasiknak "meg van engedve", hogy félrekúráljanak, mivel azzal magyarázzátok, hogy ez belétek van programozva és ösztönös! :D Na meg a kulcs, lakat hülyeség... Mindennek van oka lányok és fiúk!
2014. aug. 26. 16:09
 10/155 anonim ***** válasza:
65%

Én értem, mit akarsz mondani, de óva intelek, hogy kinyisd Pandora szelencéjét. Olyan meglátással feszegetsz egy provokatív témát, amihez nem vagy elég.

Konkrétan mi böki a csőröd? Hogy a nőknek a feminizmus által lett saját életük? Hogy azt vesznek fel, amit akarnak és nem azt, amit a férjük/barátjuk akar? Hogy egyre többféle férfiasnak titulált, egyébként teljes mértékben uniszex munkát vállalnak? Hogy kiléptek a szubmisszív szerepből amit évszázadokon keresztül rájuk erőltettek férfiak? Hogy akkor kezdenek családot alapítani, amikor akarnak és gyereket sem vállalnak, ha nem fűlik hozzá a foguk? Hogy az élet értelmét nem a férjhez menetelben, gyerekszülésben és nevelésben, házimunkában és a férfiak Mögött képzelik el?

Jaj, kérdező.

2014. aug. 26. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!