Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a mai nőkkel?
Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?
Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?
24/F
Te kérdező bántóan ostoba vagy. Megmondtam, hogy ne kontárkodj bele olyan témába, amit csupán felszínesen ismersz. Szinte vártam, mikor villantod meg sötét elméd ezen bugyrát. Csúnya, gonosz feminizmus, mi? Bánt, hogy nem a férfiakkal foglalkozik, igaz? Böki a kis csőröd, te kis tudatlan, hogy önállóságra nevel, hm? Ó, és nem - nem női felsőbbrendűséget hirdet. Ne az anti-feministákból, MRA-kból, a tudatlanok széles kavalkádjából indulj ki. Szart sem tudsz a témáról és te akar megmondani, ki, merre és hogyan? Ha legalább egy csöppnyit képben lennél, mi a célja a dolognak, utanála olvasással vagy legalább ne lennél enyire lemaradva, kevésbé fortyant volna fel a vérem. De Ezt, így idelökni elém ilyen stílusban? Bosszantasz. Bosszant a tudatlanságod. Bosszant, hogy olyan témába ütötted bele a nózid, amit, ha jól sejtem, meg sem akarsz imerni, csak fröcsögni róla és hibáztatni azt. Ámbár tudni ildomos, nem szép dolog egy egész mozgalmat a FEMENre és radikálisokra alapozni. Vésd ezt jól az eszedbe. Vésd ezt jól az eszedbe és addig ne merészeld felemelni a hangod, amíg nem jártál alaposan utána annak, mire fel van feminizmus, mit értek el, mik a célok. Ne találgass és szövöges sösszeesküvés elméleteket, hanem tanulj róla, te!
Szotyi, két 69 százalékos van, figyelj oda.
hogy teng túl? ezt nem értem ...:(
sosem érdekelt ki mit tanít,én magam voltam mindig is nem úgy mint te a fajtád,vagy itt bárki :)A másik nő az a szemeben akit annak látok.
saját magad látod bennem,ezért gondolod hogy rinyálnék,saját gyengeségedet látod másban...Nyugodt vagyok mint a boncasztal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!