Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai nőkkel?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?

Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?

24/F

2014. aug. 26. 15:56
 101/155 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem tudnak a férfiak és a nők is egyaránt felülkerekedni a személyeskedésen, a korlátoltságon és a személyes tapasztalatokon, általánosításokon, sérelmeken, stb. - addig nincs lehetőség egy elfogulatlan, fesztelen és nyitott eszmecserére ezen témára nézve.

Itt a virtuális világban is pont az történik, ami a valós életben is.

Bűnbak keresése helyett lebontani kellene azokat a falakat, amikbe minduntalan ütközünk.

Adott problémát nem lehet megoldani ugyanarról a tudatszintről, mint amelyen az keletkezett.

2014. aug. 26. 19:36
 102/155 sz0tyi ***** válasza:
63% de válaszoltam. Erre írtam, hogy a te eseted elég szélsőséges. Nem tudom mi az amivel együtt élsz, így nem tudom megmondani miből tudod eldönteni. Amúgy szerintem ez nem nemtől függő dolog. Hogy elintéztek téged a pasik. Abszolute mindkét fél tesz időnként ilyesmit a másikkal, de egyedek teszik, nem a férfiak, vagy a nők.
2014. aug. 26. 19:37
 103/155 anonim ***** válasza:
sz0tyi, még minden nem erről van szó, hanem egy általános szabályrendszer kellene, amiből leszűrhetem, meg bárki más nő, aki a földön él leszűrheti hogy az előzékenység valódi, vagy ordas gondolatok állnak-e mögötte.
2014. aug. 26. 19:39
 104/155 anonim ***** válasza:
63%: Ne elemezgesd a férfiakat, olvashatod itt bőven, hogy némelyik mennyire oltárira sötét és nem ért a nőkhöz! Na ezek az elkényeztetett gyerekek vagy önértékelési zavarral küszködnek, esetleg valami hiányosságuk van... sajnos ezekkel próbálják ők valamelyest felhozni magukat normálisabb szintre, hogy tekintélyt nyerjenek, hogy keménykedni próbálnak, miközben egyre lejjebb süllyednek! De Te ne gondolkozz azon, hogy éppen mit gondol rólad az, aki kinyitja az ajtót, csak szimplán élvezd és tedd össze a két kezed, hogy létezik még olyan, aki képes erre! :)
2014. aug. 26. 19:39
 105/155 anonim ***** válasza:
104-es: Azért akkor se halnék meg, ha nem nyitnák ki.
2014. aug. 26. 19:40
 106/155 anonim ***** válasza:
Nyilván nem halnál bele, de fogadd el, mert azzal a másikat sértheted meg és ráadásul még jobban beléjük vered ezzel a viselkedéssel, hogy fölösleges... úgyhogy fogadd el! :)
2014. aug. 26. 19:41
 107/155 sz0tyi ***** válasza:
51%
97, szerintem te azt se tudod miről beszélsz, de azt olyan elvakultan teszed, hogy az már elég röhejes.
2014. aug. 26. 19:42
 108/155 anonim ***** válasza:
106-os: Akkor megint én hunyászkodjak meg, még ha potenciálisan le is néznek? :/
2014. aug. 26. 19:42
 109/155 sz0tyi ***** válasza:
Erre a szabályrendszerre miért lenne szükség, és pontosan milyen ordas gondolatok rejtőzhetnek a mögött, ha valaki kinyitja előtted az ajtót?
2014. aug. 26. 19:44
 110/155 anonim ***** válasza:
Ez nem meghunyászkodás! Ha mész az utcán, mindenki gondol valamit a másikról, ez egy ilyen dolog! Ott is vannak vélemények, gondolatok Rólad, akkor be kellene zárkóznod a 4 fal közé, hogy ne ez legyen! Ne gondolkozz azon, hogy jajj ki mit gondol rólad, csak élvezd a helyzetet! Ez nem lealacsonyító... miért nem gondolsz arra, hogy szimpla udvariasság és miért mindig a rosszabbra gondolsz? Próbáld meg egyszer a jobbik oldaláról nézni a dolgot! :)
2014. aug. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!