Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a mai nőkkel?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egyszerűen azt érzem rajtuk, hogy a NŐ jelzőtől teljesen eltávolodtak a mai lányok? Okolható ezért a feminizmus? Ti is észrevettétek, hogy teljesen kiléptek a lányok abból a szerepből, ami miatt NŐ-vé tudnának válni?
Szerintem attól, hogy valakinek a neme férfi vagy nő, még nem biztos, hogy az egy FÉRFI avagy NŐ. FÉRFIVÉ vagy NŐVÉ válni szokás, amelyet egy életút, attitűd alakít ki. Én azt érzem, hogy ez sok embernél valahol elveszett. A férfiaknál is és a nőknél is. De engem most a női oldal érdekelne. Kinek mi a véleménye, meglátása, tapasztalata?
120-as: Alapvetően mindenkink rossz a szándéka addig, amíg az ellenkezőjét nem bizonyítja.
2014. aug. 26. 20:02
122/155 anonim válasza:
Szóval ha venne Neked egy pasi egy szál rózsát, akkor nem fogadnád el és hozzáfűznéd: "Bocsi, de tartsd meg magadnak, mert én is letudok menni a virágárushoz venni magamnak rózsát, ha akarok" :D
2014. aug. 26. 20:05
123/155 anonim válasza:
Mondjuk ha valaki virágot vesz, akkor vagy valamit elbaltázott, vagy hazudott, vagy összevesztünk, és ezzel akar megpuhítani, vagy csak vett egy szál rózsát. Szitufüggő, hogy mit hinnék a 4 megoldás közül.
2014. aug. 26. 20:08
124/155 sz0tyi válasza:
97 támadsz, az önérzeted fitogtatod, sárdobálás amit csinálsz, de nem konkrét dolgokra hivatkozol, csak összevissza vagdalkozol, mert te eszméletlen tájékozott vagy feminista téren. Ha valaki megkérdezni, hogy a feminizmus okozhatja-e a nőiesség kiveszését, akkor az már nem is ember. Nem állította, hogy így van,hanem kérdezte. Számomra is vérlázító amit te csinálsz, de nem használok veled kapcsolatban semmilyen jelzőt. Nem feminista szakértői gyűlésen vagy, hanem azt vitatjuk meg, hogy mi bajotok azzal ha valaki előreenged a liftnél.
2014. aug. 26. 20:17
125/155 anonim válasza:
Szotyikánk, ha számodra sértő egy válasz, ami igaz, akkor ugyanazokat írod: sárdobálás, nincs logika, utalsz rá, hogy értelmetlen, holott rengeteg igazság van benne, csak sért Téged :D
2014. aug. 26. 20:21
126/155 sz0tyi válasza:
63% szerintem ezzel a látványos pesszimizmussal akarod felhívni magadra a figyelmet, hogy sajnáljon már végre valaki. Viszont ha összeszednéd magad, és nem ez lenne a cél, akkor a pasik sem használnának ki úgy, tehát magadnak generálod a problémád.
2014. aug. 26. 20:24
127/155 anonim válasza:
Szotyi, nem kell a kérdező mögé állnod, és joggal voltam felháborodva. Amit a válaszom előtti hozzászólásában írt, nem kérdezte, hanem kijelentette. Ostoba elképzeléseket tényként beállítani pedig, hogy úgy mondjam, nem szép dolog.
A liftben pedig az menjen előre, aki siet. Kész.
2014. aug. 26. 20:24
128/155 anonim válasza:
sz0tyi: Ez nem látványos pesszimizmus, hanem tényleg így gondolom, és jogomban van leírni, amit gondolok. Nem használnak ki a pasik, mert aki nem érdekel, vagy akiről érzem, hogy nem igazán érdeklem én, azt leépítem. Sajnos mostanság csak ilyenek vannak, a franc tudja, miért?
2014. aug. 26. 20:26
129/155 anonim válasza:
igaz nm igaz de ha mindenbe a rosszat keresed, hatso szandekot, csak kikeszited magad...
2014. aug. 26. 20:28
130/155 anonim válasza:
Persze, tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy paranoid vagyok, de egyszerűen nem tudom elengedni azt a gondolatot, hogy ha nem leszek az, akkor ezt valaki ki fogja használni, és megint bántani fognak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!