Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D2013. aug. 7. 14:59
311/460 anonim válasza:
Sok mindent próbáltam már: közös barát révén megismert lányt becserkészni, lány barátoknál próbálkozni, odamenni idegen lányokhoz, társkereső, egyéb oldalak, stb. Aki látott élőben, az még randizni se volt hajlandó, max úgy, ha nem volt egyértelmű neki, h ez randi. Netről páran eljöttek, de miután élőben láttak, nem is akartak velem többet találkozni.
313/460 anonim válasza:
Nálam egyáltalán nem ütöd azt a mércét értelmileg, ami szükséges ahhoz, hogy akár haveri szinten is érdekelj. Inkább ezen a részen dolgozz, és ne a külsőddel gyere folyton!
315/460 anonim válasza:
már a rostos narancslétől is be lehet rúgni? XD
317/460 anonim válasza:
lol,ez igaz xd. Nade ne offoljuk tovább ezt a kényes témát.
318/460 anonim válasza:
#312 Ha nem velem történne, én is ezt mondanám.
#313 Az értelmi szint párkapcsolatnál nem számít nektek. Egyébként, mint már mondtam, egyrészt vannak lány barátaim, másrészt felszínesség az alapján megítélned, h vmiben nem értünk egyet.
319/460 anonim válasza:
318, eddig is kiállítottad magadról a szegénységi bizonyítványt,de a 313-ra a reakcióddal alá is írtad azt.
Az a durva h te állítod magadról h nem vagy felszínes.(el ne kezd,tudom ez az igazság)
320/460 anonim válasza:
Miért is vagyok én felszínes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!