Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy elég sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?

Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D
2013. aug. 7. 14:59
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/460 anonim ***** válasza:
#289 Magatok előtt is titkoljátok, nemhogy még egymás előtt.
2013. aug. 8. 20:10
 292/460 A kérdező kommentje:
még mindig együtt vannak, és boldogok.
2013. aug. 8. 20:11
 293/460 A kérdező kommentje:
de ha mindenki ilyen lenne mi a francnak titkolnánk édesem??? :D
2013. aug. 8. 20:12
 294/460 anonim ***** válasza:

Az se jelent semmit. Most találtam ezt a kérdést, itt konkrétan megmondta 2,5 év után a csaj, h sose volt szerelmes:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. aug. 8. 20:12
 295/460 anonim ***** válasza:
Azért titkoljátok, mert ti magatok se veszitek észre magatokon, édesem :P
2013. aug. 8. 20:13
 296/460 anonim ***** válasza:

A fej,orr kérdése szubjektív,tudod hány embernek ritkul a haja?rengetegnek és mégis van nőjük,pedig nem lóvés,nekem meg őszül de leszarom.

Semilyen színű?wow,ja és csak tudd az ember 2oldala nem szimetrikus!

2013. aug. 8. 20:17
 297/460 anonim ***** válasza:

Az ilyen fejet, ilyen hajat és a kopaszodást egy nő se szereti, az alacsonyságról nem is beszélve. Akire ezek közül csak egy jellemző, az még talán nagy nehezen találhat csajt, de akire mind, az eláshatja magát.

Lehet h senki se teljesen szimmetrikus, viszont kutatók szerint is minél szimmetrikusabb egy arc, annál vonzóbb.

2013. aug. 8. 20:19
 298/460 anonim ***** válasza:
ne tudd már jobban náluk h mit is akarnak.
 299/460 A kérdező kommentje:

te kérdezted meddig voltak együtt, válaszoltam. meg ha tényleg olyan gány vagy hogy rád nézni is fáj, akkor dolgozz, tanulj, stb plasztikai sebész. de nem ez az egyetlen fals dolog amit írsz. hanem hogy egy csajnak csak addig kell egy pasi, amíg nem talál nála jobbképűbbet. na ennél a csávónál ezerszer jobbat találna, próbálkozik is nála egy hihetetlen helyes srác. de ő akkor a barátjával van.

azt mondtad ha találsz ellenpéldát elhiszed. itt van. de nem hiszed el hogy igaz. akkor hogy a francba találnál ellenpéldát?? még ha egy csaj hozzád is menne és együtt lennétek 20 éve is azt mondanád, hogy biztos nem szerelmes.

300/460 A kérdező kommentje:

basszus itt beszéltünk adrian brodyról!!! mekkora orra van már??? meg bear grylls?? mennyire asszimetrikus már?? itt írtam, hogy kopasodik a gyerek, akinek kvajó nője van!!!

ennyit érsz, komolyan:S nem hiszem el hogy nem bírod felfogni, hogy egyszerűen csak annyira szar lehetsz emberileg, hogy nem bírj melletted senki :S

2013. aug. 8. 20:21
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!