Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy elég sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?

Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D
2013. aug. 7. 14:59
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/460 anonim ***** válasza:
60%
Látom ennek már sosem lesz vége.
2013. aug. 9. 13:35
 322/460 anonim ***** válasza:

Az értelmi szint párkapcsolatnál nem számít

nektek.

Pl.a fenti szöveg,linkelhetnég még,de elég ha v.olvasod a azon kommentjeidet ahol a nőket epy kalap alá veszed,ez ok a felszínességre!

És ilyen válaszaid alapján lehet következtetni az értelmi szintedre.

2013. aug. 9. 14:44
 323/460 anonim ***** válasza:
Azt mondtad, férfi vagy. Próbálj ki vmit: csúfítsd el magad szándékosan, amennyire csak tudod, aztán menj csajozni! Csajozás közben add önmagad! Kíváncsi leszek, azután is azt mondod-e majd, amit most.
2013. aug. 9. 15:32
 324/460 anonim ***** válasza:

Most ott tartunk hogy te állítod magadról hogy nem vagy felszínes de az írásod mást tükröz.

Nem hiszem hogy ennél jobban el kellene rondítanom magam, és magamat szoktam adni és ezt mondom amit most.

2013. aug. 9. 15:45
 325/460 anonim ***** válasza:

A korábbi példánál maradva: felszínesség azt írni, h minden kutya ugat? Hiszen senki sincs, aki találkozott volna már minden kutyával.

Ha volt már valaha szerelmes beléd lány, akkor nem lehetsz ronda.

2013. aug. 9. 15:55
 326/460 anonim ***** válasza:

ézd,te sem láttál engem mint ahogy én sem téged így nem tudhatod hogy az vagyok-e vagy sem.

Mivel minden kutya egy fajba tartozik bizonyos kritériumoknak meg kell hogy feleljen bizonyos kritériumoknak,pl.az ugatás. Így ez megint hülyeség amit írsz.

2013. aug. 9. 16:06
 327/460 anonim ***** válasza:

Ez igaz. De ha tudnám, h volt már nőd, aki szeretett, és azt is, h nem vagy gazdag, akkor ebből következtethetnék arra, h nem vagy ronda.

Mivel minden nő egy nembe tartozik, így meg kell h feleljenek bizonyos kritériumoknak, pl. h puncijuk van, és h felszínesek.

2013. aug. 9. 16:10
 328/460 anonim ***** válasza:
Volt nőm,szeretett-e? Gondolom. Nem vagyok gazdag. Ne haragudj de ritka hülye vagy és kifordítod az ember szavait. Mi meg mind alkoholista semmirekellőek vagyunk akik verik a nőket és a tv előtt ülűnkf és vedeljük a sört, igaz?
2013. aug. 9. 16:21
 329/460 anonim ***** válasza:
Akkor már biztosan nem vagy ronda. Ez nem igaz ránk, de lehet h van olyan, ami igen, csak nem tudok róla.
2013. aug. 9. 16:29
 330/460 anonim ***** válasza:
dehogynem. Sok ilyen pasi van de nem mind ilyen. Látod ez a helyzet a nők esetében is,vannak olyanok amilyeneket te írsz de nem mind olyan.
2013. aug. 9. 16:36
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!