Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
Az értelmi szint párkapcsolatnál nem számít
nektek.
Pl.a fenti szöveg,linkelhetnég még,de elég ha v.olvasod a azon kommentjeidet ahol a nőket epy kalap alá veszed,ez ok a felszínességre!
És ilyen válaszaid alapján lehet következtetni az értelmi szintedre.
Most ott tartunk hogy te állítod magadról hogy nem vagy felszínes de az írásod mást tükröz.
Nem hiszem hogy ennél jobban el kellene rondítanom magam, és magamat szoktam adni és ezt mondom amit most.
A korábbi példánál maradva: felszínesség azt írni, h minden kutya ugat? Hiszen senki sincs, aki találkozott volna már minden kutyával.
Ha volt már valaha szerelmes beléd lány, akkor nem lehetsz ronda.
ézd,te sem láttál engem mint ahogy én sem téged így nem tudhatod hogy az vagyok-e vagy sem.
Mivel minden kutya egy fajba tartozik bizonyos kritériumoknak meg kell hogy feleljen bizonyos kritériumoknak,pl.az ugatás. Így ez megint hülyeség amit írsz.
Ez igaz. De ha tudnám, h volt már nőd, aki szeretett, és azt is, h nem vagy gazdag, akkor ebből következtethetnék arra, h nem vagy ronda.
Mivel minden nő egy nembe tartozik, így meg kell h feleljenek bizonyos kritériumoknak, pl. h puncijuk van, és h felszínesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!