Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
Pontosan, a hazugságot senki nem viseli el, éppen ezért is kellett szóvá tennem. Ha engem kapnának hazugságon (bár ritkán szoktam hazudni), nyilván az sem esne jól, de nem esnék neki az illetőnek, mint tót az anyjának.
Nem ugyanaz a két eset. Én azért ítélkezem, mert tudom, h vmi minden nőre igaz, és ő azt hazudja, h rá nem. Amit ő állít, annak viszont semmilyen alapja nincs. Ennyi erővel azt is kijelenthetné, h mi a kedvenc ételem, kb. annyira derül ki az is az itteni válaszaimból.
Ki lehet forgatni az ember szavait de attól még nem lesz igazad. Gyenge vagy változni,dolgozni a változásért ezért inkább mást hibáztatsz,egyszerűbbnek egyszerűbb.
Én azért ítélkezem, mert tudom, h vmi minden nőre igaz, és ő azt hazudja,
h rá nem. Amit ő állít, annak viszont semmilyen
alapja nincs.
Ez már fizikailag fáj. Semmi alapja mi? Alig epic ez a bekezdésed...
" Ennyi erővel azt is kijelenthetné, h mi a kedvenc ételem, kb. annyira derül ki az is az itteni válaszaimból."
Mintha nem te jelentetted volna ki, hogy megcsalnám a barátomat, otthagynám egy jobb képűért, bunkón szoktam elutasítani fiúkat...stb. Ezek még a kedvenc ételes példánál is durvábbak. És hazugságok. Tisztázzuk, hogy te nem kaptál engem hazugságon, mint ahogy más se nagyon. És nem azért, mert rosszul csinálnám, hanem azért, mert nem csinálom, főleg nem egy anonim vackon.
Te viszont színtiszta hazugságokat mondtál rólam.
#352 Na már te is kezded, szintén olyat állítasz, amit nem tudhatsz meg az írásaimból.
#353 Azért jelentettem ki ezeket, mert ezek minden nőre igazak. Te is kijelentheted rólam, h broki van a lábam között, mert az meg minden férfire igaz. Te viszont tagadtad ezeket, tehát hazudtál.
lehet következtetni. Tudod ok-okozat...
De sztem te ezt direkt csinálod,képtelen vagyok felfogni(pedíg nem tartom hlyének magjm) h vki ezt így komolyan gondolná...
#355 Azért nem tudod elhinni, mert nem voltál még ronda férfi.
#356 Hát nekem ez tényleg szar, de nem tudok ellene mit tenni. Se jobban kinézni nem tudok, se a nők gondolkodását megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!