Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
de tudtam h szúnyog komiját törölték xddd
már ki tárgyaltuk h mi vagy...
Magyarországon becsületes úton meggazdagodni nem lehet.
-.- te direkt nem akarsz szebb jövőt :D
hogyne lehetne. persze nem arab sejk szinten, de 1,5 milliót simán össze lehet szedni, ha valaki képzi magát...
#401 Kitárgyaltuk, és én sztem többet tudok magamról, mint ti rólam.
#402 Talán, de ahhoz tehetségesnek is kell lenni.
én sztem többet tudok
magamról, mint ti rólam.
Oké,de nem gondolod h a nők is többet tudnak magukról mint te róluk? Látod,szúnyog is ezt próbálta volna elmagyarázni csak nem érted meg.
Talán, de ahhoz tehetségesnek is kell lenni.
A tanuláshoz mióta kell tehetség.
A nők nem ismerik magukat, ilyen téren biztosan nem, tehát nem nehéz többet tudni róluk, mint ők magukról. Amúgy is, ők nem csajoznak, mi igen, tehát több tapasztalatunk van velük :)
A tanuláshoz nem kell tehetség, egy jó álláshoz viszont tanulás ÉS tehetség (és gyakran protekció) is kell.
"Amúgy is, ők nem csajoznak"
Minimális szinten vonzanak a nők is, kapásból tudok 3-at, aki benne lenne velem kb. bármiben. Sőt, azt mondom neked, hogy szexszel kiegészített barátságra a mélyen vallásosakon/homofóbokon kívül bármelyiket fel tudnám szedni. :D
"ferde hajlami"
Meg anyád. :D
Jó, túlzás volt, hogy bármelyiket, de a legtöbb lányban van ilyen hajlam, és ezzel semmi probléma nincs.
De már ha csak a 3 biztosat nézzük, akkor is több, mint a te nullád, nem? :)
Szerintem ha egyszerre rámennénk ugyanarra a nőre, lazán engem választana. XD
Hallottál már az önismeretről?
Várom a megmagyarázást.
Most a protekciót tegyük férre,tény h nem árt ha van.
Ha vmit tanulsz akk abban csak tehetséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!