Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy elég sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?

Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D
2013. aug. 7. 14:59
 401/460 anonim ***** válasza:

de tudtam h szúnyog komiját törölték xddd

már ki tárgyaltuk h mi vagy...

2013. aug. 10. 18:06
 402/460 A kérdező kommentje:

Magyarországon becsületes úton meggazdagodni nem lehet.

-.- te direkt nem akarsz szebb jövőt :D

hogyne lehetne. persze nem arab sejk szinten, de 1,5 milliót simán össze lehet szedni, ha valaki képzi magát...

2013. aug. 10. 18:06
 403/460 anonim ***** válasza:

#401 Kitárgyaltuk, és én sztem többet tudok magamról, mint ti rólam.

#402 Talán, de ahhoz tehetségesnek is kell lenni.

2013. aug. 10. 18:12
 404/460 anonim ***** válasza:

én sztem többet tudok

magamról, mint ti rólam.

Oké,de nem gondolod h a nők is többet tudnak magukról mint te róluk? Látod,szúnyog is ezt próbálta volna elmagyarázni csak nem érted meg.

Talán, de ahhoz tehetségesnek is kell lenni.

A tanuláshoz mióta kell tehetség.

2013. aug. 10. 18:16
 405/460 A kérdező kommentje:
ezaz :D
2013. aug. 10. 18:19
 406/460 anonim ***** válasza:

A nők nem ismerik magukat, ilyen téren biztosan nem, tehát nem nehéz többet tudni róluk, mint ők magukról. Amúgy is, ők nem csajoznak, mi igen, tehát több tapasztalatunk van velük :)

A tanuláshoz nem kell tehetség, egy jó álláshoz viszont tanulás ÉS tehetség (és gyakran protekció) is kell.

2013. aug. 10. 18:20
 407/460 anonim ***** válasza:
67%

"Amúgy is, ők nem csajoznak"

Minimális szinten vonzanak a nők is, kapásból tudok 3-at, aki benne lenne velem kb. bármiben. Sőt, azt mondom neked, hogy szexszel kiegészített barátságra a mélyen vallásosakon/homofóbokon kívül bármelyiket fel tudnám szedni. :D

2013. aug. 10. 18:23
 408/460 anonim ***** válasza:
Na, a baj nem jár egyedül, gondolhattam volna, h még ferde hajlamú is vagy :D Egyébként most te is általánosítasz, mert azt állítod, h ezen a két kategórián kívül minden nő benne lenne egy kis leszbizésben. Vagy ilyesmit csak férfiaknak nem szabad mondani?
2013. aug. 10. 18:26
 409/460 anonim ***** válasza:
67%

"ferde hajlami"

Meg anyád. :D

Jó, túlzás volt, hogy bármelyiket, de a legtöbb lányban van ilyen hajlam, és ezzel semmi probléma nincs.

De már ha csak a 3 biztosat nézzük, akkor is több, mint a te nullád, nem? :)

Szerintem ha egyszerre rámennénk ugyanarra a nőre, lazán engem választana. XD

2013. aug. 10. 18:29
 410/460 anonim ***** válasza:
63%

Hallottál már az önismeretről?

Várom a megmagyarázást.

Most a protekciót tegyük férre,tény h nem árt ha van.

Ha vmit tanulsz akk abban csak tehetséges vagy.

2013. aug. 10. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!