Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ingben vagyok és borostás vagyok, akkor 5-ből 4 csaj visszamosolyog, ha pólóban és megborotválkozom akkor szinte senki meg se néz. Ez miért van lányok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 13:40
1/10 anonim válasza:
Mert ingben és borostásan viccesnek találnak a csajok.
2/10 anonim válasza:
borotválkozz meg és legyél ingben az a nyerő :D
3/10 anonim válasza:
Rájöttél, hogy a csajok a külsőre mennek? Üdv! A lányok többsége jobban bukik az ingesekre->elegáns. A borostás arc meg olyan férfias. Rakd össze macsókám, hogy miért pont akkor vesznek észre téged. Te is felfigyelsz egy olyan nőre aki csinosan néz ki.
4/10 anonim válasza:
Mert a borosta és az ing szexi. A póló és a sima bőr kisfiús.
5/10 anonim válasza:
Azt tegyük hozzá, hogy a vékonyak és a kövérek kilőve. Bár az ing akkor is divatos viszont az alkat is befolyásolja.
6/10 anonim válasza:
Mert megérinti őket a belsőd!!4!4!4!!
7/10 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok, de frissen borotválkozva meg úgy nézek ki, mint egy 15 éves kisfiú.....
8/10 anonim válasza:
Biztos azt gondolják:"Csóró csöves, még borotvára sincs pénze, hát akkor csajra...tegyük legalább szebbé a napját egy mosollyal."
9/10 A kérdező kommentje:
utolsó: nyilván :D
2013. máj. 4. 18:58
10/10 anonim válasza:
8-as irreális gondolkozásod van. Például Josh Holloway is csoró, hogy nem futja borotvára ugye? Hogy még csoróbat említsek meg, ott van David Beckham sztár focista. Szegény csorikának a több milliós dollár keresetéből nem jut gillette borotvára.... A csajok is tudják, hogy direkt borostás és szexinek tartják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!