Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném már végre érezni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném már végre érezni és tudni milyen érzés amikor egy csaj belémzúg. Mit tegyek? Soha senki nem volt még belém szerelmes

Figyelt kérdés

Egyre jobban kezdem elveszteni önbizalmam hisz mondjuk 16 évesen ezzel nyugtatgattak: majd lesz majd lesz ne aggódj. Pff azóta már 4 év eltelt és volt 7 bnőm 1-2 hetes kapcsik. Egyik se szeretett. Mit csinál az a lány amikor szerelmes a pasijába? Mit tesz érte és mi az amit megtenne érte? RÉSZLETES ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT KÉREK.

2O/F

2010. márc. 5. 00:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább azt vizsgáld meg, hogy mi volt a gond a kapcsik végén, még ha csak annyi ideig tartottak is, és akkor megtudod. Persze úgy nehéz, ha a csaj nem mondja el mi a problémája.

Sok sikert.

2010. márc. 5. 00:36
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Istenem, egy 20 éves fiú vagy, SZEDD MÁR ÖSSZE MAGAD!

Látod az ilyen lúzereknek nem adok semmilyen jó tippet. Tudod mi való neked?

Egy jó kis szembesítés, mert Szerintem CSIRKE vagy, szerintem!

2010. márc. 5. 06:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló egy hülye gyöker vagy.
2010. márc. 5. 07:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyet tudok ajánlani.

pua.hu

regisztrálj a fórumra is... olvass kicsit utána.

Szerintem a hozzáállásoddal van a baj, illetve az önbizalmaddal. Előbb változtass magadon, hogy értékesnek tartsd magad, mert ha te nem akkor más miért tenné? ;) Egy lánynak egy magabiztos fiú kell akire támaszkodhat.

19/L

2010. márc. 5. 09:00
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Megpróbálom összeszedni magam. Csak amikor kezd alakulni valami kapcsolat szerűség: ugyebár nem tudom eldönteni ő is akar valami és kedvel vagy sem. Kb leszarnak :( Az örökös hajtás a csajra kimerítő tud lenni. Ahhoz hogy kialakuljon egy max 2 hetes kapcsi már jóval azelőtt 2-3 hónapja jóm legvagyunk stb. Ez az amit nem értek.
2010. márc. 5. 10:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha viszontszeretsz én majd belédszeretek ígérem:)):D

24 L

2010. márc. 5. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:

figy, neked már legalább 2 hetes kapcsolataid voltak. nekem még annyi se. hidd el jól állsz...

20/f

2010. márc. 5. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Az örökös hajtás miatt is lehet az, hogy nem szeretnek beléd. Lehet, hogy túlságosan kifejezed a vonzalmadat, nincs benned semmi titokzatos, mindent rögtön kimondasz esetleg? Pl. hogy baromira tetszik neked, szépnek találod, stb...Ez nem jó. Én az olyan fiúkba tudtam mindig beleszeretni, akiknél egy ideig bizonytalanságban voltam. Keresték a társaságomat, de sose lehettem biztos benne, hogy miért. Láttam rajta, hogy tetszem neki, de csak kínzott, nem vallotta be. Életem párjával fél éve már együtt voltunk, de még nem mondta nekem azt, hogy szeret. Megvallom őszintén, én se neki. Szeretek én is titokzatos lenni. De fél év után már olyan kétségbe estem, hogy szakítani akartam vele, és akkor vallotta be. Életem leggyönyörűbb időszaka volt.

Én úgy érzem, ha önálló lény vagy, és érzik is rajtad, hogy szívesen vagy velük, de jól elvagy nélkülük is, előbb elkezdenek vágyakozni utánad.

És legyen önbizalmad. Ez ne abból álljon, hogy hű de milyen meg háy lánynak tudsz egyszerre szépeket mondani, hanem az élet minden területén légy magabiztos. Ez az egyik legvonzóbb férfitulajdonság. Én azért is lettem szerelmes a barátomba, mert mellette jó értelemben vett kislánynak éreztem magam. Ha kimentünk a hidegre, felhúzta a cipzárt a kabátomon, és megigazította a sapkámat. A zebrán mióta vele vagyok, úgy megyek át, hogy körül se nézek, ha mellettem van, mert szorosabban markolja a kezemet, visszatart ha jön autó, és szépen átvezet, ha tiszta a terep. Az első randinkon közölte, hogy most ide megyünk, most oda megyünk...Táskát venni kísért el, és mint a birka, úgy vettem meg azt a táskát, amit kinézett nekem. És utána azon tűnődtem, hogy te jó ég, én ennek az embernek a szavára hallgatok. Én, aki teljesen önálló, felnőtt nő voltam addigra, minden döntésemet egyedül hoztam, kénytelen is voltam, mert hamar egyedül maradtam. És akkor jött ez a pasi, és úgy csinált belőlem kislányt, hogy közben nem vette el az egyéniségem.

Nekem ez nagyon bejött.:)))

2010. márc. 5. 13:09
 9/9 A kérdező kommentje:
szép történet :)
2010. márc. 6. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!