Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
2.: "és ráadásul okosak is."...
amúgy tényleg nem akkora társasági emberek, de járnak azért ide-oda, és például az egyik lány felé szerintem még soha senki nem mutatott érdeklődést, pedig annyira kis jóindulatú, vicces, nagyon szeretetre méltó, szerintem ...
Írd meg a számukat és teszünk az ügy érdekében XD
Egyébként lehet abba a kategóriába esnek, hogy "egy ilyen lánynak biztosan van valakije", és nem szólítják le őket :) vagy tényleg csak nem mozdulnak ki eleget, ahogy az előttem lévők írták
Az, hogy szerinted szépek nem jelent semmit. Ettől valójában lehetnek még förtelmesek.
"okosak is": Abból, hogy 18 évesek már ez ki van zárva.
Tehát akkor itt a megoldás.
Igen manapság mondjuk minden lány okos és még diplomás is(Zimány Linda... :D)
No őszintén szólva én sem megyek oda olyan lányokhoz, akik túl "jók":
-biztos van valakijük
-biztos nem állna le velem
..
A második válaszoló vagyok.
2.: "és ráadásul okosak is."...
Jó akkor a szépség, és az ész nem minden.
nem csak szerintem szépek :)
az a baj, hogy ebben a városban nemigen történik semmi. de az egyik csaj tök próbált nyitni több ember felé is, mégse igen jön össze neki :( aztán felment Pestre, rögtön érdeklődtek iránta :D
meg én is olvastam már köztéren elég sokat és sose jöttek oda hozzám :D mondjuk én azért nem is az a kategória vagyok, mint ők :D
köszi a válaszokat amúgy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!