Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
jó a szövegértésed édesem. SENKI sem próbálkozik náluk.
lehetnének, de nem azok :) de tudom, hogy neked hiába magyarázom
Most felvázoltál egy szép paradoxont :D
Mert eddig csak jó, pozitív tulajdonságokat soroltál fel, de szerintem te elfogult lehetsz velük :)
mi az, hogy nem veszik észre? odamegy egy nem olyan szép pasi, hogy szia, zoli vagyok és nem látják? vagy mi?
mellesleg ha csak a 10/10-es pasiknak lenne barátnőjük, szinte senkinek sem lenne :))
amúgy igaz, 100% hogy elfogult vagyok, mert nagyon szeretem őket, de ha mondjuk szerintem gyönyörűek, akkor biztos nem lehetnek rondák :D
abban, meg hogy viccesek, kedvesek nem tudom mennyire lehet elfogultnak lenni :D
az a baj hogy a túl szépek se sok mindenkinek kellenek, mert ahhoz már beképzeltség szintű önbizalom kell sajna :/
bár én bevállalnék pár randit azért egy topmodell szintű lánnyal ha érdeklődik, de lehet nem érezném magam annyira jól vele magam mint egy normálisabban széppel, érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!