Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
Haha már megint ellentmondásokba keveredsz, ha elfogult vagy akkor már nem tudsz objektív véleményt mondani, így teljesen mindegy a te véleményed mert azt nem lehet tényként kezelni :)
Azt, hogy nem rondák szívesebben dönteném el én, bár gondolom akkor nem bányarémek, a vicces hát kinek mi, a kedves az valószínű igaz lehet.
nem keveredek ellenmondásba, de attól hogy valakit szeretek, nem mondhatom róla, hogy szép? a kérdésbe is beírtam, hogy szerintem!.
és az tuti, hogy nem rondák. maximum nem olyan szépek mint ahogy én látom őket. de attól még nem rondák, az máshol kezdődik :)
és ha szerintetek az mindenre a megoldás, hogy igazéból rondák nemtudom a férfiak vagy a nők-e azok, akik a külső alapján ítélnek :))
# 23
És ha esetleg így is van, akkor mi van? Minek állna le egy nő egy olyan férfival, aki SEMMIT nem mozgat meg benne?
65%-os. tényleg szépek. tényleg :))
az a furcsa, hogy még felém is több pasi érdeklődik, pedig az soha nem volt kérdés, h mint már írtam nem vagyunk 1 kategória :D
hát de utolsó, a válaszolók többsége nem is azt írja, hogy biztos idegesítőek, hülyék, stb, hanem azt hogy biztos csúnyák... úgyhogy nem tudom ki a felszínesebb, de komolyan...
meg esetleg tenni kéne valamit, hogy ne minden nő utasítson el talán :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!