Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
az tényleg fáj,hát még a hazugság.
Sztem én írtam de még burkolt anyáZás sem volt,ha anyázni akarok azt egyenesen teszem.
Látom megy chatelés a kérdésben rendesen.
Én a kérdésedre fogok válaszolni: A probléma legnagyobb részt az, hogy a barátnőid semmilyen jeleket nem adnak a férfiak felé amivel felhívnák őket keringőre, külső szemlélőként valószínűleg nagyon zárkózott, maguknak való "haggyá békén" személyeknek tűnhetnek, ehhez hozzájön még, hogy szépek (kifejezetten szép nők felé még a vagányabb pasik is félszegen közelítenek) és máris elmarad az érdeklődés. Valamit a nőnek is tennie kell egy kapcsolat, ismerkedés létrejöttéért, így vagy úgy de kezdeményezni kell, ha másban nem hát akkor abban, hogy "szemezni kell, mosolyogni kell" a kiszemelt pasira, hogy az tudja szabad a pálya.
26F
Kész ez a topic is, ahogy az összes többi errefelé...
Először a semmit mondó kérdés, aztán a még semmitmondóbb válaszok.
Utána pár hülye már teljesen mások vitatkozik... P
#80 Az átlagos pasik is találhatnak nőt, bár ők már csak a csúnya/önbizalomhiányos/idióta/ringyó lányoknak kellenek, nekik is csak addig, amíg nem találnak jóképűbbet. A ronda és csóró pasik viszont senkinek se kellenek.
#81 Te beszélsz hazugságról, amikor utána egy mondaton belül meghazudtolod magad? :)
és ki az a csúnya? ápolatlan, büdös? ne csodálkozzunk azon, azt hiszem :)))
kolosszus22: az egyik csaj, mint írtam elég egyértelmű jeleket szokott adni. tudom, hogy gáz facebookon ismerkedni, de lájkolja a srác dolgait, rá is ír (mondjuk ez egy szvsz hülye gyerek volt:D), élőben meg simán szokott szemezni stb. mikor fel ment Pestre be is jött neki meg minden, de hát az nagyon messze van :D
#86 Nyilván vmennyire különböznek az ízlések, senki se tetszik mindenkinek, olyan viszont van, aki senkinek se tetszik.
#87 Én pl. se ápolatlan, se büdös nem vagyok, mégis mindenki csúnyának tart, egy lánynak sincs gusztusa hozzám a külsőm miatt, és nem én vagyok az egyetlen, akire ez igaz.
#88 Nemcsak az elküldés számít anyázásnak, azt pedig nem tudhatod, h én érzelmileg nulla vagyok-e.
akkor még mi számít annak?
Amiket írsz az alapján süt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!