Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
108, nagyon rossz helyen ismerkedsz azt veszem észre :D
tényleg csak sajnálni tudlak, bár ott valami biztos nem volt alapból oké, ha ilyen ember lett belőled :(
#109 Látszik is, amilyen felszínes vagy.
#111 Te már csak tudod, h én mennyit tettem le az asztalra erkölcsileg. Már ha ennek a kifejezésnek van egyáltalán értelme :)
#112 Mert szted hol kéne ismerkednem? Ahol csak jártam, mindenütt ilyen felszínes minden nő.
Hát ide csak a fertőt helyezed. Meg amúgy sem hinném, hogy bármi hasznot jelentesz ennek a világnak, ha az a napi programod, hogy embereket gyanúsítasz mindenféle dolgokkal egy anonim oldalon.
Meg világosan látszik, hogy érzelmileg egy óvodás szintjén állsz. Vagy az alatt.
Az ilyen embernek fogalma sincs arról, hogy mi a szeretet, becsület, felelősség, önzetlenség, elfogadás, együttműködés, szenvedély...stb.
hát ha ennyire biztos vagy benne akkor sehol :D
de az én osztályomban például a fiúk SOKKAL felszínesebbek voltak, mint a csajok :D
#114 Nem én ítélkeztem hamarabb rólad sztem. Abban viszont egyetértek, h sehol nem kéne ismerkednem, úgyis mindenki elhajt a külsőm miatt.
#115 Azt nem akarod esetleg megmondani, h mi a kedvenc ételem, ha már ilyen jól ismersz? :D
#116 Te biztosan így láttad, a női szolidaritás és elfogultság végtelen.
persze, egész nap az ment, hogy ki mennyire néz ki jól, kit hogy dugjanak meg, kivel csalták meg a barátnőjüket stb stb
ehhez képest a csajoknak többéves kapcsolata volt hűséges, nem alfahím pasikkal. de neked úgyis hiába mondom.
arról meg hogy te mikor meg hogyan és miről ítélkeztél, ne beszéljünk :)))
#118 Látod, ha egy pasi ronda, akkor ti csajok már minden ilyesmit kitaláltok róla. Főleg ha még szóvá is meri tenni, h emiatt nem kell senkinek. Ez is a felszínességeteket bizonyítja.
#119 A felszínesség nem ezt jelenti. Lehet h a csajoknak több éves kapcsolatuk volt, de a pasijukat külső alapján választották.
#120 A nőkről igen, mert ebben az egyben tényleg mind egyforma. Jellemrajzot viszont nem adtam se rólad, se másról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!