Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy elég sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?

Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D
2013. aug. 7. 14:59
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/460 A kérdező kommentje:

108, nagyon rossz helyen ismerkedsz azt veszem észre :D

tényleg csak sajnálni tudlak, bár ott valami biztos nem volt alapból oké, ha ilyen ember lett belőled :(

2013. aug. 7. 18:01
 112/460 anonim ***** válasza:
87%

#109 Látszik is, amilyen felszínes vagy.

#111 Te már csak tudod, h én mennyit tettem le az asztalra erkölcsileg. Már ha ennek a kifejezésnek van egyáltalán értelme :)

#112 Mert szted hol kéne ismerkednem? Ahol csak jártam, mindenütt ilyen felszínes minden nő.

2013. aug. 7. 18:02
 113/460 anonim ***** válasza:
kettőnk közűl te vagy felszínesebb,te inkább sehol ne ismerkedj!
2013. aug. 7. 18:04
 114/460 anonim ***** válasza:

Hát ide csak a fertőt helyezed. Meg amúgy sem hinném, hogy bármi hasznot jelentesz ennek a világnak, ha az a napi programod, hogy embereket gyanúsítasz mindenféle dolgokkal egy anonim oldalon.

Meg világosan látszik, hogy érzelmileg egy óvodás szintjén állsz. Vagy az alatt.

Az ilyen embernek fogalma sincs arról, hogy mi a szeretet, becsület, felelősség, önzetlenség, elfogadás, együttműködés, szenvedély...stb.

115/460 A kérdező kommentje:

hát ha ennyire biztos vagy benne akkor sehol :D

de az én osztályomban például a fiúk SOKKAL felszínesebbek voltak, mint a csajok :D

116/460 anonim ***** válasza:
89%

#114 Nem én ítélkeztem hamarabb rólad sztem. Abban viszont egyetértek, h sehol nem kéne ismerkednem, úgyis mindenki elhajt a külsőm miatt.

#115 Azt nem akarod esetleg megmondani, h mi a kedvenc ételem, ha már ilyen jól ismersz? :D

#116 Te biztosan így láttad, a női szolidaritás és elfogultság végtelen.

2013. aug. 7. 18:06
 117/460 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de lerí rólad a válaszaid alapján, hogy egy veszettül alacsony érzelmi intelligenciújú senki vagy.
2013. aug. 7. 18:07
 118/460 A kérdező kommentje:

persze, egész nap az ment, hogy ki mennyire néz ki jól, kit hogy dugjanak meg, kivel csalták meg a barátnőjüket stb stb

ehhez képest a csajoknak többéves kapcsolata volt hűséges, nem alfahím pasikkal. de neked úgyis hiába mondom.

arról meg hogy te mikor meg hogyan és miről ítélkeztél, ne beszéljünk :)))

2013. aug. 7. 18:09
 119/460 anonim ***** válasza:
te kezdtél a nőkről ítélkezni már az elején,ugye szted mind egyforma. Látom a logikus gondolkodás tényleg nem az erősséged a rövidtávú memóriával egyetemben.
2013. aug. 7. 18:10
 120/460 anonim ***** válasza:
80%

#118 Látod, ha egy pasi ronda, akkor ti csajok már minden ilyesmit kitaláltok róla. Főleg ha még szóvá is meri tenni, h emiatt nem kell senkinek. Ez is a felszínességeteket bizonyítja.

#119 A felszínesség nem ezt jelenti. Lehet h a csajoknak több éves kapcsolatuk volt, de a pasijukat külső alapján választották.

#120 A nőkről igen, mert ebben az egyben tényleg mind egyforma. Jellemrajzot viszont nem adtam se rólad, se másról.

2013. aug. 7. 18:10
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!