Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
" Persze h mindenhogy alázva lennék, mivel ronda vagyok."
Nem, azért mert egy gombás lelkű kis szociopata f.éreg vagy.
Nem egy olyan férfit ismertem, aki nem nézett ki jól, de amúgy normális volt, és nemes lelkű, rendes.
Jah, és millió jókéű r.ohadékot is ismerek.
Minden variáció létezik.
"Nem egy olyan férfit ismertem, aki nem nézett ki jól, de amúgy normális volt, és nemes lelkű, rendes."
Ha hiszed, ha nem, rám is ezt mondják azok, akik ismernek, és nem az itteni válaszaim alapján ítélnek meg. És láss csodát, nem kellek egy csajnak se, pedig közülük is jó páran így gondolják.
Mert nem vagy az valójában!
Egy olyan férfi nem művelne ilyeneket. Hiába nem látják, hogy miket ótvaroskodsz a neten, de akkor is lehet érezni, és ez nem mindig tudatosodik, főleg ha nincs kiélezve rá az ember.
Persze, biztosan minden gondolatomat kiolvassák. Belenéznek a szemembe, és tudják, mit ettem reggelire. Félelmetes, micsoda természetfeletti képességeitek vannak nektek nőknek! :D
Egyébként akkor is ugyanúgy mindenki visszautasított a külsőm miatt, amikor még azt hittem, létezik olyan lány, akinek nemcsak az számít. Ennyit az elméletedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!