Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
#190 De tudom, h ez mit jelent. Nőknél a szerelem nagyon erős külső vonzódást jelent. Nekem sem azért kell pár, nektek csajoknak viszont igen.
#191 Ez nem felszínesség, ez tapasztalat.
#185: Mit szólsz a Tündérszép Ilona Jeanne d'Arc enyhe bagoly beütéssel verzióhoz ? Ez a legközelebbi ajánlatom ami kivitelezhető.
#183: Nem, mivel ugyan akkora valószínűsége van ennek is mint annak, hogy nincs igazam. így ugyan ennyi eséllyel állíthatnám a teljes ellenkezőjét is. De ez jobban kiborítja az embereket mert tuti IGAAAAAZ. Huhhuhuhuhu.
De miközben leírtam meguntam, szóval mind tuti szépek vagytok.
+ mi nem ítélhetünk meg téged a válaszaid, a véleményed, a stílusod alapján, de te megítélhetsz minket, minden egyes nőt, csak mert nem rendelkezünk Y kromoszómával... vagy amúgy ez hogy is van? a sportban ugye férfinak számít az, akinek van Y kromoszómája, akármennyire is nő nemiszervek stb alapján. ez így van ennél is, vagy itt az elsődleges nemi jellegek számítanak csak?
meg még ha tényleg 100 darab nőnél is próbálkoztál volna... kb 3,5 milliárd él jelenleg a földön. nem annyira hinném, hogy ez reprezentatív lenne.
meg elgondolkoznék a helyedben egy kicsit, hogy 3 különböző embert (különböző életkorban, családi háttérrel, életfelfogással) fel tudtál húzni annyira, hogy olyanokat írjunk, hogy azt törölni kelljen. nem biztos, hogy bennünk van a hiba.
én innentől befejeztem, a te kommentjeidre nem vagyok hajlandó reagálni, mert egy súlyosan beteg ember vagy, aki inkább segítségre szorulna, nem arra hogy itt szidják, de annyira elviselhetetlen, hogy hatalmas önuralom kell ahhoz, hogy ne küldjem el a...
elég annyi, hogy hiába szenvedsz, senkit nem győzöl meg az igazadról, ahogy látod (és igen, meg akarsz győzni minket, különben nem lennél még mindig itt)
őszintén remélem, hogy vagy találsz valakit, vagy kigyógyulsz ebből a hülyeségből, mert így nem lesz boldog életed
bagoly,rendben its deal,csináljunk kis baglyokat xdd
az oké h tapasztalat,viszont onnantól h ezt mindenkire kivetíted és egy kalap alá veszel mindenkit ,attól kezdve már felszínesség.
Baglyosításra fel!
Egyébként kérdező ha mind a 3,5b nőnél bepróbálkozna akkor minimum ő lenne a mikulás.
Ha másodpercenként 1 nőnél próbálkozik az 972223 darab nő óránként. Ennek a 61320szorozsa az éves termés. Ez így is 16 áv lenne megközelítőleg.
Lehet tényleg nagyok az elvárásaitok ? Milyen kár pedig gyönyörűek vagyok...
amíg nem próbálkozott be mindegy egyes nőnél, addig ne állítson ilyet. maximum, hogy a nők többsége felszínes.
meg tele vagyunk ellenpéldákkal, amire csak annyit tud mondani, hogy biztos hazudunk. ez ám a cáfolás :)
"Nőknél a szerelem nagyon erős külső vonzódást jelent. "
Nem, nem azt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!