Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
Nem fogod fel, hogy nem a külső alapján dől el, hogy ki r-ohadék és ki nem?
Jah, és attól még, hogy téged folyton aláznak mert egy rakás kis f.oscsi vagy, én még mindig nem vagyok az a fajta ember, akit megdugnak és csak úgy otthagynak. :)
Nem unjátok még ?
Amúgy #170 az leszek aminek akarsz, ruft mich an 1-800-OWL.
#179 Mondom, ez is csak a felszínességetekre utal. Sztem ti még az említett cukros-kávés példából is mindenféle következtetést vonnátok le.
#180 Lehet, de most mégse sikerült értelmezned, amit írtam :)
#181 Nem az alapján dől el, de ti az alapján döntitek el, és később nagyon nehéz ezen változtatni. Olyan nincs, h vki nem az a fajta ember, mert ha elég jól néz ki a pasi, akkor úgyis megtehet veled bármit :)
ja bmeg mi vagyunk felszínesek..-.-".
Értelmezed te azokat amiket leírsz vagy csak ö.vissza nyomogatod a billentyűzetet?
#186 De tudtad, h találhatsz jobbat, v legalább ugyanolyan jót.
#187 Szöveget értelmezni tudok, de attól még nem vagyok köteles mindent elhinni, amit összekamuztok.
#188 Igen, ti vagytok felszínesek. Értelmezem, legalábbis azt a keveset, ami hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!