Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy elég sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?

Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D
2013. aug. 7. 14:59
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/460 anonim ***** válasza:

Nem fogod fel, hogy nem a külső alapján dől el, hogy ki r-ohadék és ki nem?

Jah, és attól még, hogy téged folyton aláznak mert egy rakás kis f.oscsi vagy, én még mindig nem vagyok az a fajta ember, akit megdugnak és csak úgy otthagynak. :)

2013. aug. 7. 20:45
 182/460 anonim ***** válasza:
100%

Nem unjátok még ?

Amúgy #170 az leszek aminek akarsz, ruft mich an 1-800-OWL.

2013. aug. 7. 20:50
 183/460 anonim ***** válasza:
És bagoly, te nem unod, h lerondázol random embereket az oldalon más kérdéseknél is? :D
2013. aug. 7. 20:51
 184/460 anonim ***** válasza:

#179 Mondom, ez is csak a felszínességetekre utal. Sztem ti még az említett cukros-kávés példából is mindenféle következtetést vonnátok le.

#180 Lehet, de most mégse sikerült értelmezned, amit írtam :)

#181 Nem az alapján dől el, de ti az alapján döntitek el, és később nagyon nehéz ezen változtatni. Olyan nincs, h vki nem az a fajta ember, mert ha elég jól néz ki a pasi, akkor úgyis megtehet veled bármit :)

2013. aug. 7. 20:54
 185/460 anonim ***** válasza:
Akkor legyél Tündérszép Ilona és Jeanne d'Arc közös klónja!
2013. aug. 7. 20:55
 186/460 anonim ***** válasza:
Hát az tény, hogy a szerelem megnöveli az ember tűrőképességét, de nem egy pasit dobtam ki úgy, mint macskát sz.arni. És nem, nem azért mert találtam volna jobbat.
2013. aug. 7. 20:56
 187/460 A kérdező kommentje:
Mindketten írtuk, hogy volt egy jóképű pasi aki ránkhajtott de mondtuk hogy kösz nem. ráadásul aki rám hajtott az egy az egybe az ideálom volt minden tekintetben külsőleg, és látod mégse történt semmi :O persze, mindjárt mondod, hogy biztos nem nézett ki olyan jól. de. még annál is jobban. nem tudom, hogy ki nem tud szöveget értelmezni.
2013. aug. 7. 20:56
 188/460 anonim ***** válasza:
87%

ja bmeg mi vagyunk felszínesek..-.-".

Értelmezed te azokat amiket leírsz vagy csak ö.vissza nyomogatod a billentyűzetet?

2013. aug. 7. 20:58
 189/460 anonim ***** válasza:

#186 De tudtad, h találhatsz jobbat, v legalább ugyanolyan jót.

#187 Szöveget értelmezni tudok, de attól még nem vagyok köteles mindent elhinni, amit összekamuztok.

#188 Igen, ti vagytok felszínesek. Értelmezem, legalábbis azt a keveset, ami hihető.

2013. aug. 7. 21:00
 190/460 anonim ***** válasza:
Én nem paraméterek szerint megbecsült érték szerint választok társat, hanem olyan akarok, akit szeretek, és akár az életem is leélhetem vele. Szerintem nem tudod, hogy ez mit jelent. Tudod, valakinek nem azért kell pár, hogy legyen kivel kefélni meg villogni.
2013. aug. 7. 21:03
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!