Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy elég sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?

Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D
2013. aug. 7. 14:59
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/460 anonim ***** válasza:

"Tudom h inkább elástál volna, a ronda pasikkal legszívesebben ezt tenné a legtöbb csaj."

Azért ástalak volna el, mert h.ülye vagy és szemét. Egy jóképűt is elásnék ilyen esetben. Bár ha a baromságodat tetézed egy okoskodó, rusnya pofával, az valóban még pontot is tesz az i-re. :D

2013. aug. 8. 15:24
 222/460 anonim ***** válasza:
#219 Ha úgy vesszük, igen. Az a bajom magammal, h ronda vagyok. Ha nem lennék az, nem zavarna az sem, h a nőknek csak a külső számít, sőt, valószínűleg észre se venném.
2013. aug. 8. 15:25
 223/460 anonim ***** válasza:
#221 Hülye azért vagyok, mert nem értesz egyet velem, azt értem, de szemét miért? Mert aki rusnya, az már rögtön szemét is? Egy jóképű pasiban ezeket a tulajdonságokat észre se vennéd, még ha meg is lennének benne.
2013. aug. 8. 15:26
 224/460 A kérdező kommentje:
2013. aug. 8. 15:27
 225/460 anonim ***** válasza:
szemet részemről azért vagy mert általánosítasz.
2013. aug. 8. 15:30
 226/460 anonim ***** válasza:

Kezdem azt hinni, hogy hivatalosan is fogyatékos vagy. Külsőtől 100%-ban független az, hogy ki milyen ember. Senkit sem mentesít a szemétség alól a jó külső, igenis észreveszem.

Te viszont minden vagy, amit rühellek egy férfiban: lelketlen, alacsony érzelmi intelligenciájú, buta, értetlen, ráadásul meg is hazudtolsz úgy, hogy semmi információd az életemről, arról, hogy mit jártam végig a férfiakkal kapcsolatban. Az ilyen "férfi" egyenesen a szemétbe való. Úgy mondom ezt, hogy nem láttam a külsődet, és akármilyen is lenne, nem tudna érdekelni. Mert akármit merészelsz még mindig a büdös poádra venni, valakinek számít az, hogy a másiknak milyen a lelke, és ezt nem a külseje alapján ítéli meg, mivel NEM LEHET, mert nincs összefüggés.

Nincs annál undorítóbb, mint mikor egy férfi rám vetíti a szánalmas kínjait és emellé unitelligens, értetlen türhő is.

2013. aug. 8. 15:32
 227/460 A kérdező kommentje:
2013. aug. 8. 15:34
 228/460 anonim ***** válasza:
50%

#225 Ha vmi általánosan igaz, akkor sztem nem szemétség általánosítani.

#226 Honnan tudod, h észreveszed? Ha vmit nem veszel észre, akkor azt se tudod, h nem veszel észre vmit :) A rólam adott személyleírással ismét bizonyítottad, h te is ugyanolyan felszínes vagy, mint a többi nő, tehát minden okom megvan rá, h ezt állítsam. Igen, van olyan, akinek számít, h milyen a másiknak a lelke, az viszont nem nő. Buta és értetlen is te vagy kettőnk közül, mert már leírtam, h külső és belső között valóban nincs összefüggés, csak a külső és a belsőre való megítélés között, legalábbis nálatok.

2013. aug. 8. 15:40
 229/460 anonim ***** válasza:

ha már szép nem vagy legalább hlye ne legyél!

Ez nem általánosan igaz!

2013. aug. 8. 15:45
 230/460 anonim ***** válasza:
Valóban nem, mert ha egy pasi szép, akkor felőletek lehet akár hülye is.
2013. aug. 8. 15:47
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!