Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
"Tudom h inkább elástál volna, a ronda pasikkal legszívesebben ezt tenné a legtöbb csaj."
Azért ástalak volna el, mert h.ülye vagy és szemét. Egy jóképűt is elásnék ilyen esetben. Bár ha a baromságodat tetézed egy okoskodó, rusnya pofával, az valóban még pontot is tesz az i-re. :D
Kezdem azt hinni, hogy hivatalosan is fogyatékos vagy. Külsőtől 100%-ban független az, hogy ki milyen ember. Senkit sem mentesít a szemétség alól a jó külső, igenis észreveszem.
Te viszont minden vagy, amit rühellek egy férfiban: lelketlen, alacsony érzelmi intelligenciájú, buta, értetlen, ráadásul meg is hazudtolsz úgy, hogy semmi információd az életemről, arról, hogy mit jártam végig a férfiakkal kapcsolatban. Az ilyen "férfi" egyenesen a szemétbe való. Úgy mondom ezt, hogy nem láttam a külsődet, és akármilyen is lenne, nem tudna érdekelni. Mert akármit merészelsz még mindig a büdös poádra venni, valakinek számít az, hogy a másiknak milyen a lelke, és ezt nem a külseje alapján ítéli meg, mivel NEM LEHET, mert nincs összefüggés.
Nincs annál undorítóbb, mint mikor egy férfi rám vetíti a szánalmas kínjait és emellé unitelligens, értetlen türhő is.
#225 Ha vmi általánosan igaz, akkor sztem nem szemétség általánosítani.
#226 Honnan tudod, h észreveszed? Ha vmit nem veszel észre, akkor azt se tudod, h nem veszel észre vmit :) A rólam adott személyleírással ismét bizonyítottad, h te is ugyanolyan felszínes vagy, mint a többi nő, tehát minden okom megvan rá, h ezt állítsam. Igen, van olyan, akinek számít, h milyen a másiknak a lelke, az viszont nem nő. Buta és értetlen is te vagy kettőnk közül, mert már leírtam, h külső és belső között valóban nincs összefüggés, csak a külső és a belsőre való megítélés között, legalábbis nálatok.
ha már szép nem vagy legalább hlye ne legyél!
Ez nem általánosan igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!