Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy elég sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?

Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D
2013. aug. 7. 14:59
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/460 anonim ***** válasza:

# 207

Párkapcsolatok nagy tudora vagy, mi? Idióta. Hány kapcsolatod volt te utolsó szerencsétlen?

Ugyanis nekem volt már néhány, így tudom, hogy mennyire elcseszi a hazudozás, épp ezért nem hazudnék soha egy fiúnak, akivel együtt vagyok.

Tényleg szüntesd meg magad! Nincs szüksége a világnak egy ilyen undorító, felszínes, rohadó emberre, aki gyanusítgat másokat, általánosít, és még azt is hirdeti, hogy hazudjanak egymásnak azok az emberek, akik szeretik egymást... Takarodj el remetének, vagy legalább a netkábelt vágd el, és munkahelyen kívül ne menj sehová légy szíves!

Mindenkinek jobb lenne.

Jah, és nincs olyan tulajdonság, ami MINDEN férfira igaz, és olyan sem, ami minden nőre.

2013. aug. 8. 14:39
 212/460 anonim ***** válasza:
87%

#211 Három kapcsolatom volt, több lánynak nem volt gusztusa összejönni velem. Igazából ők is v azért voltak velem, h fizessek nekik ezt-azt, v azért, mert azt hitték, h a külsőm ellenére is belém tudnak szeretni. Viszont a kudarcokból is sokat lehet tanulni, ahogy mások kapcsolataiból is. Egyébként sajnos nem hazudtam én sem az exeimnek, pedig lehet h akkor legalább valamivel tovább tartott volna.

A felszínesség minden nőre igaz, és lehet h olyan is van, ami minden férfira, de olyanról nem tudok.

"nem hazudnék soha egy fiúnak, akivel együtt vagyok" - Amikor ezt írtad, nem szakadt le a plafon? :D

2013. aug. 8. 14:51
 213/460 anonim ***** válasza:

207, ne haragudj cica de ez ritka elb aszott hülye példa volt,mivel a kutyák ugatnak bár nem csodálom ha ennyi ésszel te más állatot is kutyának nézel,viszont itt most emberekről beszélünk!

Te példád úgy lett vna normális,legalábbis tuti h erre gondoltál, ha azt mondod h sztem minden kutya egyben németjuhász is pedig nem láttam mind.. Ugye mennyivel más kontextus?

2013. aug. 8. 15:00
 214/460 anonim ***** válasza:

Még mindig megy itt a vita? :)

33-as nem vagy itt? :D

2013. aug. 8. 15:02
 215/460 anonim ***** válasza:
87%
#213 A kutyák ugatnak, a nők pedig felszínesek. Ahogy te mondod, úgy nem lett volna jó példa, mert nem minden kutya német juhász, de minden nő felszínes.
2013. aug. 8. 15:04
 216/460 anonim ***** válasza:

" Amikor ezt írtad, nem szakadt le a plafon? :D"

Nem, mert így igaz, és te senki nem vagy, hogy meghazudtolhass ebben.

" v azért, mert azt hitték, h a külsőm ellenére is belém tudnak szeretni. "

Örülj, hogy megpróbálták! :D Én elástalak volna a kertben a helyükben.

2013. aug. 8. 15:05
 217/460 anonim ***** válasza:

sajnálom h ennyire szar helyen szocializálódtál!

A hozzádhasonlók lesznek öregkorukra megkeseredett vénemberek.

2013. aug. 8. 15:11
 218/460 anonim ***** válasza:

#216 Tudom h inkább elástál volna, a ronda pasikkal legszívesebben ezt tenné a legtöbb csaj.

#217 Valóban az leszek, mert ilyen ocsmányan úgyse lesz mellettem senki, akivel együtt öregedhetnék meg.

2013. aug. 8. 15:14
 219/460 anonim ***** válasza:
Neked magaddal van bajod,nem a nőkkel,csak rájuk vetíted a bajod,mondhatsz bármit...
2013. aug. 8. 15:19
 220/460 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=gj0Rz-uP4Mk

én közben küldenék egy számot pisti bácsi szülinapjára :P

2013. aug. 8. 15:20
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!