Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
# 207
Párkapcsolatok nagy tudora vagy, mi? Idióta. Hány kapcsolatod volt te utolsó szerencsétlen?
Ugyanis nekem volt már néhány, így tudom, hogy mennyire elcseszi a hazudozás, épp ezért nem hazudnék soha egy fiúnak, akivel együtt vagyok.
Tényleg szüntesd meg magad! Nincs szüksége a világnak egy ilyen undorító, felszínes, rohadó emberre, aki gyanusítgat másokat, általánosít, és még azt is hirdeti, hogy hazudjanak egymásnak azok az emberek, akik szeretik egymást... Takarodj el remetének, vagy legalább a netkábelt vágd el, és munkahelyen kívül ne menj sehová légy szíves!
Mindenkinek jobb lenne.
Jah, és nincs olyan tulajdonság, ami MINDEN férfira igaz, és olyan sem, ami minden nőre.
#211 Három kapcsolatom volt, több lánynak nem volt gusztusa összejönni velem. Igazából ők is v azért voltak velem, h fizessek nekik ezt-azt, v azért, mert azt hitték, h a külsőm ellenére is belém tudnak szeretni. Viszont a kudarcokból is sokat lehet tanulni, ahogy mások kapcsolataiból is. Egyébként sajnos nem hazudtam én sem az exeimnek, pedig lehet h akkor legalább valamivel tovább tartott volna.
A felszínesség minden nőre igaz, és lehet h olyan is van, ami minden férfira, de olyanról nem tudok.
"nem hazudnék soha egy fiúnak, akivel együtt vagyok" - Amikor ezt írtad, nem szakadt le a plafon? :D
207, ne haragudj cica de ez ritka elb aszott hülye példa volt,mivel a kutyák ugatnak bár nem csodálom ha ennyi ésszel te más állatot is kutyának nézel,viszont itt most emberekről beszélünk!
Te példád úgy lett vna normális,legalábbis tuti h erre gondoltál, ha azt mondod h sztem minden kutya egyben németjuhász is pedig nem láttam mind.. Ugye mennyivel más kontextus?
Még mindig megy itt a vita? :)
33-as nem vagy itt? :D
" Amikor ezt írtad, nem szakadt le a plafon? :D"
Nem, mert így igaz, és te senki nem vagy, hogy meghazudtolhass ebben.
" v azért, mert azt hitték, h a külsőm ellenére is belém tudnak szeretni. "
Örülj, hogy megpróbálták! :D Én elástalak volna a kertben a helyükben.
sajnálom h ennyire szar helyen szocializálódtál!
A hozzádhasonlók lesznek öregkorukra megkeseredett vénemberek.
#216 Tudom h inkább elástál volna, a ronda pasikkal legszívesebben ezt tenné a legtöbb csaj.
#217 Valóban az leszek, mert ilyen ocsmányan úgyse lesz mellettem senki, akivel együtt öregedhetnék meg.
http://www.youtube.com/watch?v=gj0Rz-uP4Mk
én közben küldenék egy számot pisti bácsi szülinapjára :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!