Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy elég sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?

Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D
2013. aug. 7. 14:59
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/460 anonim ***** válasza:
89%
169,pedig ha konzekvensek akarunk lenni akkor nem tűnik úgy hogy jaj de mennyire aranyos,szeretnivaló gyerek lehetsz.(a komijaid alapján)
2013. aug. 7. 20:28
 172/460 anonim ***** válasza:
87%

"Félelmetes, micsoda természetfeletti képességeitek vannak nektek nőknek! "

1. Ebben semmi természetfeletti nincs, csak neked van nulla érzelmi intelligenciád és emberismereted.

2. Nem csak a nők képesek ráérezni, hogy milyen a másik ember. Nemtől független ez.

Igenis látszik, hogy okádék vagy. Lehetetlen, hogy te bármit is nyújts lelkileg egy másik embernek.

2013. aug. 7. 20:31
 173/460 A kérdező kommentje:
egy csaj azt mondta neki bocsi most nem, aztán most itt bosszulja meg rajtunk :D mert valszeg te vagy az egyetlen akit valaha visszautasítuttok
2013. aug. 7. 20:34
 174/460 anonim ***** válasza:

#171 Megértem, ha fáj, h rámutattam a kellemetlen igazságra. Azt viszont nem értem meg, h az alapján ítélsz el egy embert, ahogy egyetlen témáról vélekedik.

#172 Ez mind puszta belemagyarázás, amiről beszélsz, és alátámasztja azt is, amit korábban már írtam (lehet h itt nem, de más kérdésnél igen), h ti nők a külső alapján ítélitek meg a belsőt is.

2013. aug. 7. 20:34
 175/460 anonim ***** válasza:
#173 Nem egy, száz.
2013. aug. 7. 20:35
 176/460 A kérdező kommentje:
aha, szóval az támasztja alá, hogy a külső alapján ítéljük meg a belsőt, hogy megítéltünk a válaszaid alapján. mindent értek :D
2013. aug. 7. 20:36
 177/460 anonim ***** válasza:

Mondom, hogy találkoztam már jóképű r.ohadékkal, és olyannal is, aki csúnya és nagyon rendes. Meg olyannal is, aki otromba jellemű és hozzá még ronda is, és olyannal is, aki szép is és rendes is.

Minden variáció létezik, nincs összefüggés a külső és a belső között.

2013. aug. 7. 20:36
 178/460 anonim ***** válasza:

#176 Ez a kommented pedig azt támasztja alá, h nem vagy jó szövegértésből :P Összekombináltad két különböző írásra adott reakciómat ugyanis.

#177 Ahhoz mégse volt elég jóképű, h ne tartsd r0hadéknak. Az is lehet, h először nem is tartottad annak, aztán megdugott és otthagyott :) Azt aláírom, h tényleg lehet rendesnek tartani azt is, aki csúnya, engem is annak tartanak. Összejönni viszont akkor se fogtok vele. És valóban nincs összefüggés külső és belső között, viszont külső és megítélés között van.

2013. aug. 7. 20:42
 179/460 anonim ***** válasza:

Milyen igazság ember? Itt most szimplán a te szűk látókörűséged szemtanui vagyunk,bármennyire is szeretnéd de ez nem igazság,bocsi.

Hát egy ilyen téma alapján igenis lehet következtetni arra h milyen emberrel állunk szemben.(ez nem egy olyan téma h cukorral vagy anélkül iszod-e a kávét,mert ebben az esetben valóban nem lehetne megítélni h milyen ember vagy)

2013. aug. 7. 20:42
 180/460 A kérdező kommentje:
akkor jó, csak mert a suliba nekem lett a legjobb a szövegértésem érettségin :D de majd mindjárt fellebbezek :D
2013. aug. 7. 20:45
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!