Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D2013. aug. 7. 14:59
241/460 anonim válasza:
Amíg nem láttam róluk képet, addig csak ez az egyetlen magyarázat tűnik valószínűnek... Nem szépek, nem vonzóak!
242/460 A kérdező kommentje:
látjátok, hogy a fiúk a felszínesek!!!
2013. aug. 8. 16:20
243/460 anonim válasza:
A fiúk között is vannak felszínesek, ezt sose tagadtam. De nem mind!
244/460 anonim válasza:
A fiúk között is vannak felszínesek, ezt sose
tagadtam. De nem mind!
Bezzeg a nők mind azok.pfff.
245/460 anonim válasza:
Igen, azok. Férfiak közül bőven akad kivétel, magamat is annak tartom, nők közül viszont soha eggyel se találkoztam.
246/460 A kérdező kommentje:
na ne kezdjük újra gyerekek, ezt már megbeszéltük :D szerinte igaza van szerintünk nincs, senki sem hajlandó engedni, ennyi:D
(Valaki nem olvasta véletlen a Battle Royale-t?:D)
2013. aug. 8. 16:42
247/460 anonim válasza:
az ilyen .....nem tudok szó nélkül elmenni.
Ja te qu rva nagy kivétel vagy,tényleg.
248/460 A kérdező kommentje:
25 oldalon át írtuk a jobbnál jobb indokokat, nem hiszem, hogy most győznénk meg :D
2013. aug. 8. 16:47
249/460 anonim válasza:
#247 Te biztosan tudod. Láttad volna a barátnőimet, a 3-ból 1 volt szép, a másik 2 kifejezetten csúnya.
250/460 anonim válasza:
pedig ahhogy beszélsz ez jön le. Az meg h szted is csúnya volt és te mégis leálltál vele,az téged minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!