Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
ez nem naívság,csupán tisztában vagyok vele h emberekről beszélünk saját tudattal,nem pedig futószalagon gyártott műanyag babákról.
Valahol ez is tartás,de ha így általánosítasz(mindig ezt írom mert,ez az igazság) akkor mégsincs akkora tartás benned.
Azért ahogy korábban is irták 3.5b nő kétlem h egyforma lenne. Ja de,annyi közös van bennük h mindnek p.inája van,kb. Sajnos nem igaz de ezt nem fogod megérteni.
Ha lenne tartás benned akkor nem okolnád őket h ők tehetnek arról h nincs esélyed náluk mert,nekik csak a szép gazdag...pasi kell. Továbbá 'dolgoznál'magadon.
Majd ha látok ellenpéldát, akkor elhiszem, h nem mind egyforma. De ha téged is kivétel nélkül minden csaj visszautasítana a külsőd miatt, akkor te sem ezt mondanád.
Mit dolgozzak magamon ahhoz, h jóképűbb és magasabb legyek?
barátnőm 178 centi és egy max 165 centis sráccal jár, aki szerintem még csak nem is jóképű (erősen kopaszodik pl), gazdagnak meg még annyira sem gazdag és hihetetlenül garasoskodó. és a csaj kvajó, nagyon sokan próbálkoztak nála, osztályban is ő volt a legjobb csaj. a 165 centissel egyidőben ugyanaz a magas, gazdag gyerek aki nálam is, de a csaj mégis az alacsony srácot választotta, ráadásul ő írt rá a gyerekre, hogy többet érez! több mint egy éve vannak együtt.
nyugodtan mondd, hogy hazudok 55%-os, de ez pontosan így volt, inkább Nem adom fel-nek címzem, hogy tudja, hogy jő nője is lehet :D
tessék visszakerestem, ezt írta nekem róla:
jófej,kedves,jól lehet vele dumálni,nem olyan sötét mint az átlag fiúk,vannak dolgok amiket mindketten szeretünk(sport,aminék,metál),szeretem ahogy gitározik,kinézetre sincs bajom vele...és akkor itt jön h alacsonyabb,az meg már kvára nem érdekel
persze most azzal fogsz jönni, hogy azt írta, hogy nincs baja vele kinézetre. persze, mert tetszett neki a srác egy az egyben. onnantól meg persze, hogy nem lesz vele baja :))
Ha tanyán lax akkor elhiszem h nem tudsz ellenpéldát mondani mert ott kevesen laknak és bánhatnak így veled.(nem ledegradálni a tanyasíakat) de ha nagyobb népsűrűségű helyen lax akkor kizártnak tartom h ne legyen ilyen,csak te nem akarod észre venni.
Magasabb nem de jóképűbb még lehetsz,nem tudom h hiszen nem ís láttalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!