Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
#298 Hát pedig jobban tudom, mert a legtöbb nő egyáltalán nem tudja, h mit akar. Nemcsak férfiak terén, hanem úgy általában.
#299 Ha élőben találok ellenpéldát, elhiszem. Itt viszont mindenki azt ír, amit akar. Még csak képet se tudott mutatni soha senki, ami megcáfolt volna. Az általad felhozott példákra egy-egy dolog jellemző abból, amit felsoroltam. Mondtam, h azt még van olyan nő, aki megbocsátja, de az összeset együtt már senki.
Aki személyesen ismer, senki nem mondja, h szar lennék emberileg. Azt viszont mindenki, h ronda vagyok, még ha finomabban is fogalmaznak.
de nem reagálsz a többi hülyeségedre!! hogy mindenki elhagyná a párját, ha jobbképűbb férfit talál. ha ezt komolyan gondolod, akkor nem tudok már mit mondani.
de legalább nem mi öregszünk meg egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!