Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy elég sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?

Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D
2013. aug. 7. 14:59
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/460 anonim ***** válasza:

Csak te tartod magad rondának, a nők nem, legalábbis aki összejött veled és tényleg szeretett, az biztosan nem. (Ennyit arról, h az önbizalom számít, és h milyennek látod magad.)

Mondtam már: ha találkozom akár egyetlen kivétellel is, el fogom hinni, h nem minden nő olyan.

2013. aug. 9. 16:39
 332/460 anonim ***** válasza:
63%

Csak te tartod magad rondának,

bagoly mondja verébnek(bocs bagoly XD)

2013. aug. 9. 17:42
 333/460 anonim ***** válasza:
Sztem már azt is leírtam egy párszor, h engem mások is rondának tartanak. Mindenki, aki személyesen ismer, és mondott már véleményt a külsőmről.
2013. aug. 9. 17:45
 334/460 anonim ***** válasza:

Már megmondtam, hogy abból a szempontból kivétel vagyok, hogy számít nagyon a belső is, amikor párt választok, és független a külsőtől. De te kb. lesz.arod, és hajtogatod tovább a beteg "igazságodat".

Az is tény, hogy összejöttem egy ocsmány rakás szerencsétlenséggel régen, de te meghazudtolsz, hogy ocsmány volt. Pedig látatlanban merem állítani, hogy 90% a valószínűsége annak, hogy szebb vagy nála, ugyanis azóta se nagyon láttam nála csúnyább embert.

Nem érdekelnek téged a kivételek kicsit sem! Komolyan menj el remetének, kíméld az embereket saját magadtól, kérlek! Nagyon alacsony szinten lehetsz minden téren (a külsődtől függetlneül)

2013. aug. 9. 17:58
 335/460 anonim ***** válasza:
Csak hiszed, h számít a belső is, mert ha külsőre tetszik, belsőre is szépnek látod. Az meg sztem szándékos hazugság v csúsztatás, h volt már ocsmány pasid. Ha léteznének kivételek, bizonyára nem 1-2 lenne a Föld eldugottabb sarkaiban, és már én is láttam volna legalább az utcán.
2013. aug. 9. 18:00
 336/460 anonim ***** válasza:

jóó,akkor te egy rondafíú mintapéldány vagy.

És tudom ezen változtatni sem tudsz.

2013. aug. 9. 18:02
 337/460 anonim ***** válasza:
Anyád hazudik. Ocsmány sz.a.r volt, és kész, ha én azt mondom. Én láttam, nem te. Az összes ismerősöm egyet is ért ebben, férfiak is, nők is.
2013. aug. 9. 18:03
 338/460 anonim ***** válasza:
This reminds me of the Neverending Story...
2013. aug. 9. 18:10
 339/460 anonim ***** válasza:
Hát nem fogom ölbetett kézzel nézni, hogy egy pszichológiáról, emberismeretről, szeretetről semmit nem tudó utolsó, alacsonyrendű, fogyatékkal élő gyökér hazugnak nevezzen. :)
2013. aug. 9. 18:15
 340/460 anonim ***** válasza:
döntsük el a vitát pénzfeldobással(van egy érmém aminek mind 2 fele írás)én az írást választom.
2013. aug. 9. 18:23
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!