Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
Csak te tartod magad rondának, a nők nem, legalábbis aki összejött veled és tényleg szeretett, az biztosan nem. (Ennyit arról, h az önbizalom számít, és h milyennek látod magad.)
Mondtam már: ha találkozom akár egyetlen kivétellel is, el fogom hinni, h nem minden nő olyan.
Csak te tartod magad rondának,
bagoly mondja verébnek(bocs bagoly XD)
Már megmondtam, hogy abból a szempontból kivétel vagyok, hogy számít nagyon a belső is, amikor párt választok, és független a külsőtől. De te kb. lesz.arod, és hajtogatod tovább a beteg "igazságodat".
Az is tény, hogy összejöttem egy ocsmány rakás szerencsétlenséggel régen, de te meghazudtolsz, hogy ocsmány volt. Pedig látatlanban merem állítani, hogy 90% a valószínűsége annak, hogy szebb vagy nála, ugyanis azóta se nagyon láttam nála csúnyább embert.
Nem érdekelnek téged a kivételek kicsit sem! Komolyan menj el remetének, kíméld az embereket saját magadtól, kérlek! Nagyon alacsony szinten lehetsz minden téren (a külsődtől függetlneül)
jóó,akkor te egy rondafíú mintapéldány vagy.
És tudom ezen változtatni sem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!