Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D2013. aug. 7. 14:59
381/460 A kérdező kommentje:
am nick vujicicre két kifogást is tud találni: gazdag, jóképű :D pedig aztán ő tényleg nem adta fel :D
2013. aug. 10. 17:19
382/460 anonim válasza:
#377 Megvolt már, az utcán és a tömegközlekedési eszközökön is nézelődhetnék, de olyan férfit sose láttam párral, aki akár csak megközelítőleg olyan ronda lenne, mint én. Tudom, ki az a Nick Vujicic. Pont ezért van felesége, mert híres. Ha egy névtelen senki lenne, a kutyának se kellene.
#378 Azért, mert nektek csajoknak az átlagos palik is csúnyának számítanak.
383/460 anonim válasza:
lökjétek a padlóla le!
-Találtunk egy kanalat!
-nagyszerű örmester.
384/460 anonim válasza:
b.nője már az előtt volt. Ő sem volt mindig gazdag...
385/460 anonim válasza:
"de olyan férfit sose láttam párral, aki akár csak megközelítőleg olyan ronda lenne, mint én"
Honnan veszed? Nem láttunk sem téged, és te sem láttad, akiket mi láttunk.
Egy kb. 160 cm magas, kövér, gömbfejű, turcsiorrú, csúnyabőrű fazon mióta átlagos? :D
386/460 anonim válasza:
Nagy dolog, nekem is volt már.
387/460 anonim válasza:
#385 Akkor v gazdag volt, v csak szívatta a csaj, v megint nem mondasz igazat.
388/460 anonim válasza:
piszkosul beszűkült látóköröd van.
390/460 anonim válasza:
#389 Inkább csak realista vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!