Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
egy hazug, bunkó és
felszínes csaj
ezzel nagyon mellé lőttél bár már megszoktuk
az észrevételei pedig helytállóak,és talán jobb is lenne ha...
Ja és bújj a rondaságod mögé.
#342 Mutass vkit, aki nem ilyen, és elhiszem! Örülhetsz, mert nagyon sok alázást kaptam már nőktől a külsőm miatt. Nem véletlenül írom, amiket írok. Nem ismerem az életed férfiakkal kapcsolatos részét, de nagy meglepetés biztosan nem érne: aki elég jól néz ki, azzal összejössz, aki nem, azt elhajtod, ahogy minden nő. A hozzászólásaid alapján ráadásul úgy sejtem, elég bunkó módon is teszed az utóbbit.
#343 Miből gondolod, h mellélőttem? Talán ismered ezt a tajparasztot? Én letagadnám a helyedben :)
Semmi alapja nincs a feltételezéseidnek. :D Igaziból már csak nevetek, mert annyira abszurd dolgokat mondasz.
Nem küldtem el még bunkón senkit, mondjuk a hozzád hasonlók be sem próbálkoznak nagyon. Bár ha te próbálkoznál, akkor csak úgy sportból aláznéj rajtad egy olyat, h menten elsírd magad. :D
Tajparaszt? Hmmm,lapozd fel még1x azt a fogalomtárat mert,ismételten kevered a fogalmakat. Én a helyedben örülnék h egyáltalán szóba áll veled! Ezt a fajta kedvességet meg te provokálod ki azzal h ísmeretlenül vádaskodsz és beskatujázod! Nem kezdem előtted hypeolni...
Sztem meg téged szoktak letagadni,de nem a külsőd miatt.
aki elég jól néz ki, azzal összejössz,
már világos,te nem tudod felfogni amit olvasol!
#344 Elhiszem h aláznál, a rondákkal ezt szoktátok csinálni. Szerencsére van egy-két normális lány is, aki legalább nem útszéli stílusban utasít vissza. Viszont nem sírnám el magam, mert rendesen hozzászoktam már az ilyesmihez :) Úgy látom, te nem, mert eléggé felhúzod magad minden válasznál :D
#345 Én jobban örülnék, ha nem állna szóba velem :) Egyébként meg ő is ismeretlenül vádaskodik meg ítélkezik, mégis kulturáltan beszélek vele. Van, aki képes a jómodorra, és van, aki bunkónak született. Letagadni nem szoktak, a beképzeltebb lányismerőseim van h igyekeznek nem észrevenni az utcán, nehogy kiderüljön, h ilyen undormányt is ismernek. Fel tudom fogni, amit olvasok, csak éppen tudom, h nem igaz.
) Egyébként meg ő is ismeretlenül
vádaskodik meg ítélkezik, mégis kulturáltan
beszélek vele. Van, aki képes a jómodorra, és van,
aki bunkónak született.
Ez nem vádaskodás,te leírsz dolgokat és az alapján ba sszus csak erre lehet következtetni amit ő ír rólad,ugye az igazság. Te elvárod h ne ítélkezzenek rólad, egy témával kapcsolatban alkotott nézeteid miatt,de te ítélkezel ö.vissza.
Mondtam,ne csodálkozz a stílus miatt,tudod nagyon szar amikor az embert t.között hazugnak állítják be és ilyenkor könnyen így beszélne akárki.
Azért remélem nem arra céloztál h te mennyire jó modorú lennél...
Ha nem ismernek fel...akkor letagadnak,nem? Te amúgy nem zacskóban a fejeden szoktál járkálni? Ahogy beszélsz magadról lehet elkellene. És igen,nem is teljesen ép az aki így beszél magáról.
Fel tudom fogni,
amit olvasok, csak éppen tudom, h nem igaz.
Itt visszautalnék az általam írt első bekezdésben írtakra,én a helyében cifrábban küldenélek el a pitsába...
De igen, arra céloztam, h én jobb modorú lennék, főleg ha tudom, h a másiknak igaza van, de még ha nincs igaza, akkor is. Ha pedig tudom vkiről, h nő, akkor meg tudom mondani róla azt is, h punci van a lába között, és h felszínes, mert ezek minden nőre igazak. Ő viszont olyasmiről ítélkezik, amiről fogalma sincs.
Sztem zacskóval a fejemen se lennék sikeresebb a lányoknál :) A kiröhögésekre meg a beszólásokra pedig az is okot adna, szal azokat se úsznám meg.
De igen, arra céloztam, h én jobb modorú lennék,
főleg ha tudom, h a másiknak igaza
Akkor neki is normális a modora,de mint írtam a hazugságot,meghazudtolást senki nem viseli el.
van, de még
ha nincs igaza, akkor is.
Itt nem arról megy a vita h ki hány cukorral issza a kávét.hanem te embereket ítélsz el egy hlye sztereotípiával... Így h legyen valaki jó modorú.
Ha pedig tudom vkiről, h
nő, akkor meg tudom mondani róla azt is, h
punci van a lába között, és h felszínes, mert ezek
minden nőre igazak. Ő viszont olyasmiről ítélkezik, amiről fogalma sincs.
Ba szod nem érzed az íróniát? Pont erről beszéltem:te ítélkezel de téged ne ítéljenek el.
Az a furcsa h pont fordítva igaz,rólad az ilyenek alapján lehet ítélkezni de te hagy ne ítélkezz már kollektíven több milliárd emberről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!