Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
tessék, látszik is h 2012 augusztus, ha azt hiszed megfotosoppoltam vagy valami akkor tényleg reménytelen vagy :D
#278 Ha egy az egyben tetszett neki, akkor külsőre is tetszett neki. Attól, h neked nem tetszett, neki még lehet h igen. Mellesleg nagyon jóképűnek kellett lennie a csaj szemében, ha 165 centisen bármi is összejött neki.
#279 Pest közelében lakom, és ott se láttam soha ellenpéldát. Az nem hiszem h tanyának számítana. És hogy lehetnék jóképűbb? Plasztikai műtéttel esetleg, de arra meg nincs pénzem.
egy az egyben- külső+ belső te ész.
láttam a srácot. nem jóképű, sőt. soha nem kellett semmilyen csajnak, 21 éves volt mikor összejött az én bnőmmel, addig egy csaja sem volt. ha olyan jóképű lenne, akkor elméleted szerint tapadnának rá a nők.
menthetetlen!
Pedig ott tuti h van ellenpélda.
Nem csak plasztikai sebész létezik,mi pontosan a bajód a képeddel?
+ a barátnők mindent elmondanak egymásnak. nem hazudott volna összevissza mindent, ha nem lenne igaz.
és nem azt írta, hogy kinézetre is tetszik. vagy h jóképű. vagy h helyes. hanem hogy nincs baja vele. az nagyon nem ugyanaz.
#284 És a barátnőddel meddig voltak együtt? Nem lehet, h az is olyan kapcsolat volt, mint az enyémek?
#287 Pedig hidd el, sok lánynál próbálkoztam ott is, meg más környékbeli városokban is, az eredmény ugyanaz: nem kellek, mert ronda vagyok. Nem sorolok fel mindent, ami ronda rajtam, nehogy vki rám ismerjen, de csak pár dolog: nagy és gömbölyű a fejem, ritkul a hajam, beesett, karikás és semmilyen színű a szemem, ráadásul egyik kb. fél centivel feljebb van a másiknál, nagy és görbe az orrom, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!