Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy elég sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?

Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D
2013. aug. 7. 14:59
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/460 A kérdező kommentje:

[link]

tessék, látszik is h 2012 augusztus, ha azt hiszed megfotosoppoltam vagy valami akkor tényleg reménytelen vagy :D

2013. aug. 8. 19:54
 282/460 anonim ***** válasza:

#278 Ha egy az egyben tetszett neki, akkor külsőre is tetszett neki. Attól, h neked nem tetszett, neki még lehet h igen. Mellesleg nagyon jóképűnek kellett lennie a csaj szemében, ha 165 centisen bármi is összejött neki.

#279 Pest közelében lakom, és ott se láttam soha ellenpéldát. Az nem hiszem h tanyának számítana. És hogy lehetnék jóképűbb? Plasztikai műtéttel esetleg, de arra meg nincs pénzem.

2013. aug. 8. 19:57
 283/460 anonim ***** válasza:
#281 Eddig elhiszem, csak épp a lényeg hiányzik róla, az arca.
2013. aug. 8. 19:57
 284/460 A kérdező kommentje:

egy az egyben- külső+ belső te ész.

láttam a srácot. nem jóképű, sőt. soha nem kellett semmilyen csajnak, 21 éves volt mikor összejött az én bnőmmel, addig egy csaja sem volt. ha olyan jóképű lenne, akkor elméleted szerint tapadnának rá a nők.

2013. aug. 8. 20:00
 285/460 anonim ***** válasza:
22%
Failbukos kép, hányingerem lett :( Az emberi sötétség melegágya.
2013. aug. 8. 20:02
 286/460 A kérdező kommentje:
+ a srác aki egyidejűleg hajtott rá, eszméletlen jól nézett ki (magas is, szép arc, jó test, gazdag). mikor egy másik bnőm meglátta teljesen úgy volt vele, hogy miért nem tetszik, tiszta jól néz ki. mondom, mert öntelt, idegesít. fél óra múlva jön a barátnőm: tényleg igazad van, idegesítő. úgyhogy a jóképű pasik sem kapnak meg mindenkit.
2013. aug. 8. 20:03
 287/460 anonim ***** válasza:

menthetetlen!

Pedig ott tuti h van ellenpélda.

Nem csak plasztikai sebész létezik,mi pontosan a bajód a képeddel?

2013. aug. 8. 20:04
 288/460 A kérdező kommentje:

+ a barátnők mindent elmondanak egymásnak. nem hazudott volna összevissza mindent, ha nem lenne igaz.

és nem azt írta, hogy kinézetre is tetszik. vagy h jóképű. vagy h helyes. hanem hogy nincs baja vele. az nagyon nem ugyanaz.

2013. aug. 8. 20:06
 289/460 A kérdező kommentje:
meg még a felsorolása utolsó helyén volt csak a kinézet. miért hazudná a többi sz.rt nekem, ha MINDEN lány felszínes, és csak a külső számít? akkor nyilván egymás előtt enm titkolnánk.
2013. aug. 8. 20:09
 290/460 anonim ***** válasza:

#284 És a barátnőddel meddig voltak együtt? Nem lehet, h az is olyan kapcsolat volt, mint az enyémek?

#287 Pedig hidd el, sok lánynál próbálkoztam ott is, meg más környékbeli városokban is, az eredmény ugyanaz: nem kellek, mert ronda vagyok. Nem sorolok fel mindent, ami ronda rajtam, nehogy vki rám ismerjen, de csak pár dolog: nagy és gömbölyű a fejem, ritkul a hajam, beesett, karikás és semmilyen színű a szemem, ráadásul egyik kb. fél centivel feljebb van a másiknál, nagy és görbe az orrom, stb.

2013. aug. 8. 20:09
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!