Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D2013. aug. 7. 14:59
251/460 anonim válasza:
Igen, engem minősít, h nem vagyok olyan felszínes, mint ti. Nekem ugyanis a belső számít jobban, és amíg együtt voltunk, szépnek láttam őket. Ezzel a hozzászólással te is bizonyítottad, h semmiképpen nem jönnél össze csúnya pasival, tehát felszínes vagy.
252/460 anonim válasza:
Hát csúnya pasival nem de széppel sem mert,magam is pasi vagyok.
Ha összejövök vkivel az nekem szép és ha szétmegyünk,utána sem fogom csúnyának titulálni úgy ahogy te. Gondolom még mindig nem vagy felszínes.
253/460 A kérdező kommentje:
mondjuk az milyen, hogy látsz egy csajt, csúnya megszereted összejöttök, meglátod benne a szépet, aztán szétmentek újra csúnya? mi ez már?:D
2013. aug. 8. 17:10
254/460 anonim válasza:
Azért nem látom már szépnek őket, mert csalódtam bennük. Nem olyanok voltak, amilyennek mutatták magukat.
255/460 A kérdező kommentje:
de a szép csajban is csalódtál nem?:D ő mégis szép?
2013. aug. 8. 17:13
256/460 anonim válasza:
ugye ?
Az ellentmondások tetten érhetők.
257/460 anonim válasza:
Ő alapból szép, nemcsak annak láttam. Jó lenne, ha odafigyelnétek arra, amit írok, nemcsak azt keresnétek, h hol lehet belekötni. A lányokba se köt bele senki, amikor azt hazudják, h ők jöttek már össze ronda pasival.
258/460 A kérdező kommentje:
bazzeg, hihetetlen vagy :D
ha valakit szépnek látsz akkor az szép lesz utána is!!
meg most mondtad h 3 csaj is összejött veled, akkor máris van 3 olyan csaj akik jöttek össze ronda pasival, nem csak hazudják...
meg mi az hogy nem köt beléjük senki?? itt kötsz már 25 oldal óta :D
de megint bevetem az előző taktikám, nem olvasom el amiket írsz mert hihetetlen idegesítő megint xD
2013. aug. 8. 17:27
259/460 anonim válasza:
Írtad h 3ból 2csúnya volt csak megszépűltek majd csalódtál és megint csúnyák lettek, most meg mind szép volt? De a szépek ndm kezdenek csúnyával. Most akk h van ez?
260/460 anonim válasza:
Gondoltam egyszerűen fogalmazok, de számíthattam volna a kötözködésre. Úgy ronda pasinak is összejöhet néha egy-egy csaj, h a csaj azt hiszi, bele fog tudni szeretni a külseje ellenére. Úgy is, h ki akarja használni anyagilag. De egyik esetben sincs szó szerelemről a lány részéről, mert ahhoz viszont már muszáj h külsőre vonzódjon a sráchoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!