Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D2013. aug. 7. 14:59
121/460 anonim válasza:
Az zavar titeket, hogy ti is olyan rondák vagytok mint a kérdező barátnői ? Nem értem ezt a picsogást.
122/460 A kérdező kommentje:
akkkor mit jelent a felszínesség, ha nem azt, hogy bármikor megcsalták a barátnőjüket, ha egy szép csaj jelentkezett?
hát ne is haragudj meg, de akinek volt pasija, mind kaphatott volna külsőleg 100x jobb pasit, csak van az a dolog hogy szerelem, persze ezt neked hiába...
2013. aug. 7. 18:12
123/460 anonim válasza:
Ha én valakibe beleszeretek, akkor nincsen nála jobb pasi számomra. :)
124/460 anonim válasza:
#123 Azért csalták meg, mert még gyerekek. Az pedig kizárt dolog, h ha tényleg jobb pasit kaphattak volna, akkor ne csalták volna meg a párjukat. Vagy szerintük nem volt jobb pasi, vagy megcsalták, csak titokban tartották.
#124 Abba szeretsz bele, akinél nincs jobb pasi számodra.
125/460 anonim válasza:
nem vagyok ronda,csak szőrös.
126/460 A kérdező kommentje:
perszeee, a férfiak csak gyerekek a nők meg megátalkodottak :)) nem tudom, melyik nem csalja meg többször a párját amúgy általában :))
2013. aug. 7. 18:18
128/460 anonim válasza:
Én sem csaltam meg egyik barátomat sem. Ha nem szerettem már, vagy nem működött, akkor kidobtam, és sosem jöttem össze azonnal egy másikkal. És nem azért mert ne lett volna lehetőségem.
130/460 anonim válasza:
#129 Mert olyan pasira viszont nem volt lehetőséged, aki az aktuálisnál jobban nézett volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!