Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elég sok kifejezettem jó csaj felé nem érdeklődik senki?
Figyelt kérdés
van 2 barátnőm is, akiket a férfi nem eléggé hanyagol. és nem az, hogy túl nagyok az igényeik, hanem egyáltalán senki nem közeledik hozzájuk. egy fiú se, semmilyen szinten. Pedig nagyon szerintem kifejezettem nagyon szép mindkettő, és ráadásul okosak is... 18 évesek amúgy, és a kérdés csak engem érdekel, ők nem tudják, hogy feltettem, úgyhogy lécci ne írjatok nekem privit :D2013. aug. 7. 14:59
101/460 anonim válasza:
#97 Ugyan dehogy, olyan még sose fordult elő a világtörténelemben, h egy férfi a pénzéért kellett volna egy nőnek :)
102/460 anonim válasza:
Na, most röhögtem széjjel magam! :DDDDDD Ilyen nincs, ezt te sem gondolhatod komolyan. Mindenesetre sikeres troll vagy. ;)
103/460 anonim válasza:
#100 Ebben a tekintetben biztosan ő se különbözik, bár régen azért ennyire nem voltak felszínesek a nők.
104/460 anonim válasza:
#102 Ne hidd el, ha nem akarod, attól még így van :)
105/460 A kérdező kommentje:
írtam én, hogy nem fordult elő valahol?
vannak olyan nők igen, de messze nem mind.
2013. aug. 7. 17:57
106/460 anonim válasza:
55%-os: Szerintem dughatod így is, ha egy nőnek hánynia kell tőled akkor már jó úton jársz. Hajrá.
107/460 anonim válasza:
#105 Majd ha egyszer valahol találkozom kivétellel, akkor elhiszem, h nem mind ilyen. Addig inkább a saját szememnek hiszek, mint neten írogató idegeneknek.
108/460 anonim válasza:
Én minden porcikámban nő vagyok,te meg egy idióta
109/460 A kérdező kommentje:
amúgy még visszamenőleg mondom, h tényleg a nőiesség jön be jópár csajnak a pasikon... nem értem, de jó :D
2013. aug. 7. 17:59
110/460 anonim válasza:
Jah, csak kár, hogy valamelyik "idegen" talán egy nap alatt többet tesz le az asztalra erkölcsileg, mint te abban az egész szaros, tetves, szánalmas, ugatással teli haszontalan életedben. És ennek ellenére pofát merítesz kijelenteni a lehető legundorítóbb dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!