Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a férfiak a társkeresőn a magasságukról?
Sziasztok!
Nem általánosítani akarok, tudom, hogy nem mindenki hazudik ez ügyben, de aki mégis, az miért teszi? Azt hiszi nem derül ki?
Számtalan ilyenbe botlottunk már bele. A barátnőm 2-szer is járt így, a randin látta meg, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nála, aki elvileg 5 cm-rel magasabb volt.
Szóval mi értelme ennek?
Na ja, csak ezen jelzések kétértelműek és nagyon sokféle létezik nem sok különbség van egy "ilyen" mosoly és egy szánakozó gúnymosoly között.
Könnyű nektek csajoknak, csak várni kell és ha minimum átlagosak vagytok akkor tuti lesz is 5-10 próbálkozó. Nálunk meg ha valaki átlagos akkor esélytelen minden csajnál, mert tuti lesz egy "jobb" minőségű vetélytárs...
Hát, azért én nem nevezném könnyűnek.
Szóval hiába van jelentkező, általában az a sok jelentkező, akit ti láttok tipikus barom.
Odaordít, hogy megb*sználak és társai... Ilyenre senkinek sincs szüksége. Ezek nem is próbálkozók, hanem bunkók. És ebből van több. Ritka, amikor normális férfi próbálkozik.
Ha valaki alkalmit keres nőként, akkor biztosan talál, de még ott is, aki megválogatja, annak nincs könnyű dolga. Mondjuk ebben nem vagyok jártas, én sosem kerestem ilyen kapcsolatot, csak elmondásokból tudom. Nem olyan egyszerű ez nőként sem.
A jeleket pedig nem nehéz észrevenni. Simán feltűnik, legalábbis nekem, hogy most az illető mosolyog, vagy szánakozik. Bár én még sosem láttam, hogy ok nélkül valaki szánakozó, gúnyos mosolyt intézett egy másik ember felé.
Hogy miért hazudnak a férfiak a társkeresőn a magasságukról?
Azért, amiért a lányok a súlyukról hazudnak.
http://www.youtube.com/watch?v=X6zUNt2VqTM
Hallgasd meg, mit mond a nő, akkor rájössz. És ezek 30-as nők, akik már elvileg értelmesebbeknek kéne lenniük, de ezek szerint nem azok.
Mert az összes lány felszínes és magasság alapján válogat. Szomorú, hogy manapság a külső a lényeg, nem az, hogy ki vagyok jellemre.
egy alacsony srác, aki nem is foglalkozik a társkereső szarokkal már
84-es
Ez 2 ordas nagy ribi (feltételezhető a cigó származás is), látszik rajtuk. Ne az ő viselkedésük legyen a mérce...
" Mert a társkeresős csaj szőke és a saját tapasztalatairól beszél"
Róla beszélek. Sugárzik róla a 35-ös IQ (ilyen bamba arckifejezést utoljára a középsuliban láttam az egyik csajon akit év végén asszem 5 tárgyból rántottak meg - meg 50 srác a wc-ben) Ez aki itt pofázik nem más mint egy ordas nagy ribi. Látszik rajta, hogy a pénz kellene neki, de nagyon.
De nem mind ilyen elvileg - ennek a műsornak meg pont ilyen ribiket kell beválogatnia, hogy legyen nézettség meg botrány, és így Henrikbácsi is megkaphasa a bónusz pénzeit.
Azért a súly egész más, bár azzal sem értek egyet, ha valaki abban hazudozik.
Viszont az nem feltétlenül tűnik fel. Én mondhatok 20 kilóval kevesebbet is, a francnak nem tűnik fel ilyen testmagasságnál és vállszélességnél, amivel engem a sors megáldott :)
Viszont ha azt mondanám 160 cm vagyok, az eléggé kirívó lenne.
A videót, ahová szándékosan elrettentő példák vannak beválogatva nem igazán nevezném reprezentatívnak. Vicc, nem valóság.
Az pedig szerintem természetes, hogy valaki a magasság alapján válogat. Ugyanúgy, mint ahogy valakinek nem zsánere a kövér vagy sovány nő, ugyanúgy egy alacsony férfi sem feltétlenül, főleg nem egy magas nőnek.
Én magas nőként nem érezném jól magam egy nálam alacsonyabb férfi mellett, de ő sem érezné jól magát mellettem, ez kölcsönösség. Nem csak a nőt zavarja, ha a férfi alacsonyabb, hanem a férfit is. Nagyon ritka, hogy őt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!