Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudnak a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a férfiak a társkeresőn a magasságukról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem általánosítani akarok, tudom, hogy nem mindenki hazudik ez ügyben, de aki mégis, az miért teszi? Azt hiszi nem derül ki?

Számtalan ilyenbe botlottunk már bele. A barátnőm 2-szer is járt így, a randin látta meg, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nála, aki elvileg 5 cm-rel magasabb volt.

Szóval mi értelme ennek?

2013. márc. 20. 10:10
 71/96 anonim ***** válasza:
Akkor az 163 magas csávók megszívták, mert 155-ös csaj nem nagyon van :D
2013. márc. 22. 19:43
 72/96 anonim ***** válasza:

Ükapám 210 volt, ükanyám meg 150 környéki. És nem muszájból házasodtak, sőt mindenki ellenezte a dolgot (a feljegyzések szerint)

Szerintem az a 60 centis különbség elég durva lehetett :D

2013. márc. 22. 19:45
 73/96 A kérdező kommentje:

Dehogynem, vannak ilyen magas lányok, csak az ilyen cipők miatt a francnak sem tűnik fel :)

Nálunk majdnem mindenki magas volt, tőlük örököltem.

Sok bosszúságot okozott, mert a férfiak zömmel alacsonyabbak nálam. De azért nem hazudtam magam alacsonyabbnak soha.

Egyébként nem durva az a 60 cm-es különbség :) Nyilván régi világról van szó, de akkor sem illik ebbe kívülről beleszólni. Ha ők boldogok, akkor boldogok :)

2013. márc. 22. 19:50
 74/96 GLadislaus ***** válasza:

Talán valóban túlzás úgy, hogy mindenki hazudik. Maradjunk annyiban, hogy mindenki igyekszik előnyös színben feltüntetni magát, az általa előnyösnek vélt tulajdonságokat hangsúlyozza, a hátrányosakat elhallgatja. Valójában nem hazudik, csak nem írja le a valóságot a maga teljességében... De vannak elég sokan, akik a valótlan dolgokat sem átallanak odaírni.

Nincs azzal sem semmi baj, ha valakinek fontos a külcsín. Mert mindegyikünknek fontos, kár volna letagadni. Hagyjuk ezt a pejoratív felszínesség szót, nevezd igényességnek, vagy aminek szeretnéd.

Azzal sincs semmi gond, ha nőként valakinek fontos, hogy magasabb legyen egy férfi. Alacsony férfiként ezt el kell fogadnom, úgy sem tudok ez ellen mit tenni, bárhogy akarok is nőni, már nem megy...

A magam részéről nem zavar, ha egy nő magasabb nálam, de valóban sok férfit zavar.

Talán túl sok szót is vesztegetünk a témára. Mindannyian szelektálunk, ki az intelligencia, ki a külalak, mások más paraméterek szerint. Miért volna épp a magasság volna a kivétel?

Ez van!

2013. márc. 22. 20:23
 75/96 A kérdező kommentje:

Ami azt illeti egy igényes ember minden szempont szerint szelektál.

És az érdekes, hogy a külső lesz az utolsó, de persze szempont. Kivéve egy társkeresőt, ahol azonnal ez az, amit megtudsz az illetőről.

Hogy értsd, egy normális ember csak mert egy másik jól néz ki, még képtelen lenne vele hosszú távon együtt lenni, ha problémája van az intelligenciájával. Teszem azt végtelenül buta a másik. Ez kiábrándító.

Ugyanígy a világnézetbeli különbségek, vagy akár a jövőbeli elképzelések. Ellehetetlenítik a kapcsolatot. Vannak, akik megalkusznak, és hódolnak, de akkor sem gondolják úgy, ahogy a másik, csak megtanulnak csendben maradni. Viszont két dominánsabb típus, aki kiáll a véleménye mellett 20 perc alatt kikészíti a másikat, még ha kulturáltak is.

Szóval egy kapcsolatnak millió buktatója van, az emberek mégis a magasságban hazudoznak, pedig talán úgymond a legkevesebb, ami tönkreteheti, vagy épp megakadályozza.

A jobb színben feltüntetés pedig szerintem nem ezt jelenti. Az inkább szépen fogalmazást, mesteri körítést jelent, nem pedig hazug számadatokat.

2013. márc. 22. 21:18
 76/96 anonim ***** válasza:

Hogy a fenébe jön össze egyáltalán bárki bárkivel is?

Egymilliárd az egyhez az esély, hogy minden klappol nem lesznek random eltérések és még külsőlegt is működni fog.

2013. márc. 22. 21:31
 77/96 A kérdező kommentje:

Pont azért, amit mondtam :)

Mert a külső az utolsó szempont :)

Az ember személyisége megfog és elvarázsol :)

Illetve én hiszek a kémiában is, bár talán hülye kifejezés ez. Az embernek vannak ösztönei, megérzései, ami minden szabályt felülír.

Amikor érzed, hogy vele akarsz lenni, de nem tudod az okát megmagyarázni, csak érzed, hogy ő jó. Aztán persze ez alakulhat később másként, de valami miatt akkor sem vonzott régebben.

Ezért nem hiszek én az ideálban sem. Tetszett már nekem mindenféle külsejű. Vékony, kövér, izmos..nem oszt nem szoroz, sem a hajszín, sem a szemszín. Vagy vonz, vagy nem. Aki engem vonz, az mást általában nem. Ez megérzés, aminek van biztosan biológiai, kémiai magyarázata, de ilyen mélyen sosem merültem el benne :)

2013. márc. 22. 21:35
 78/96 A kérdező kommentje:
Illetve valami miatt vonzott régebben, bocsi, nappalos voltam, kicsit fáradt vagyok :)
2013. márc. 22. 21:36
 79/96 anonim ***** válasza:
Esetleg ha bazinagy mázlim lesz és az uccán van valahol jön egy csaj akinek bejövök annak nincs kedve ezt elmondni vagy valami? Akkor máris kissebb lenne a lutri.
2013. márc. 22. 23:19
 80/96 A kérdező kommentje:

Nőktől ne várd, hogy az érzéseiket ilyen nyíltan bevallják.

Még mindig él az a dolog, hogy a férfi kezdeményez. Nem azért, mert a nők lusták erre, hanem azért, mert úgymond ő az, aki meghódít. Általában a férfiak utálják is, ha kiveszik a kezükből ezt a szerepet.

A nőktől inkább jelzéseket várj, mint például sokat néz rád, "véletlenül" megérint, gyakran rád mosolyog. Ezek tipikusak :)

2013. márc. 23. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!