Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a férfiak a társkeresőn a magasságukról?
Sziasztok!
Nem általánosítani akarok, tudom, hogy nem mindenki hazudik ez ügyben, de aki mégis, az miért teszi? Azt hiszi nem derül ki?
Számtalan ilyenbe botlottunk már bele. A barátnőm 2-szer is járt így, a randin látta meg, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nála, aki elvileg 5 cm-rel magasabb volt.
Szóval mi értelme ennek?
Nyilván nem arról az 1-2 cm-ről beszélek, ami reggeltől estig is változik egy emberi testen, hanem akik lazán 10-15 centit behazudnak.
Nem látom ennek értelmét és ők járnak vele pórul, na meg egyébként azok is, akik nem hazudoznak, mert egy idő után oda normális nő nem teszi a lábát, ahol ennyien kamuznak. Én se tenném.
Az, hogy nálad ilyen összhang volt, baromi ritkaság :)
Életemben egyszer én is éreztem egyébként ilyet, de az személyesen történt, nem társkeresőn, mi akkor véletlenül találkoztunk és abban a pillanatban lenyűgözött. Eszméletlen volt.
Pedig semmi nagy szám nem volt benne, így utólag belegondolva a lehető legrosszabb választás, az ész szerint. Csak hát akkor az ész a kutyát nem érdekelte :)
Neki még csak ékszere sem volt és menő sem volt :)
Tény, hogy imádta a nőket és a nők is őt, de a mai napig nincs szegénynek egy lakása sem, pedig messze nem fiatal már.
Ő nem pénzes, neki csak jó kisugárzása volt.
Még nálam fiatalabb nők is kattantak rá és senki nem tudja megmagyarázni az okát. Én is csak úgy tudtam elmondani, hogy jól érzem magam, ha ő a közelben van. Egyszerűen más racionális indoka nincs.
Fogalmam sincs mekkora a farka, de tuti nem 30 centi. Az egyik barátjának 22 és feszt erről folyt a téma, hogy eszméletlen kobra van a lába között.
Már régen tudna róla mindenki, ha neki is akkora lenne :D
A nagy méret meg egyébként sem kelt különösebb vágyat a nőkben, bennem legalábbis nem. És nem is tudok róla, hogy bárki ugrana erre.
Ő egész életében szerencsés volt. Én 6 éve ismertem meg, már akkor sem volt fiatal, de eszméletlenül vonzó jelenség. Talán a sok mosolygás teszi, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!