Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudnak a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a férfiak a társkeresőn a magasságukról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem általánosítani akarok, tudom, hogy nem mindenki hazudik ez ügyben, de aki mégis, az miért teszi? Azt hiszi nem derül ki?

Számtalan ilyenbe botlottunk már bele. A barátnőm 2-szer is járt így, a randin látta meg, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nála, aki elvileg 5 cm-rel magasabb volt.

Szóval mi értelme ennek?

2013. márc. 20. 10:10
 11/96 A kérdező kommentje:
Ha találkozol vele kérdezd már meg, hogy mégis mit csinál, mikor randizik? Alapból azzal kezdi, hogy "Hazudtam", vagy megvárja még a nő vágja a képébe vagy hagyja faképnél teljesen jogosan, vagy mit csinál? Ő nem vehet fel magassarkút.
2013. márc. 20. 10:33
 12/96 anonim ***** válasza:

Azért rossz lehet 160 magas csávónak lenni... Csajként elmehet gondolom mert 170 magas csávó sok van, de az 160-as csávónak kb 150-160 közti csajt kellene találnia ami szinte lehetetlen (kivéve Japán, Korea meg ilyenek) és akkor még passzolniuk is kellene egymáshoz...

Hát nagyon úgy néz ki, hogy ráb*sztak...

Amúgy tényleg egy "farokhosszal" magasabbat KELL hazudni? :D Akkor ha esetleg felmegyek ilyen oldalra azt mondom majd 205 centi magas vagyok - csak kb. ez még gyorsabban kiderül hogy nem, mint a kérdésben említett delikvensnél.

2013. márc. 20. 10:34
 13/96 A kérdező kommentje:

Neked meg 44 évesen társkereső? :)

A legjobb korban vagy. Az én párom 36, én 24 és mindig is a 40 körüli korosztályban keresgéltem :)

A 40-es férfiakat szeretik a fiatal nők :)

2013. márc. 20. 10:34
 14/96 A kérdező kommentje:

A legjobb lenne már akkor egy átlag farokhosszal, hogy mindenki tudja mennyit kell kivonni.

Viszont ismerve az ide írogatókat, vagy 12, vagy 22 az annyi. És most döntsd el melyik hazudik nagyobbat :D

2013. márc. 20. 10:36
 15/96 anonim ***** válasza:
A 22-es nagyobbat kamuzik, mert a 12-es csak kivon 3-4 centit míg a 22-es hozzáad 6-7-et...
2013. márc. 20. 10:38
 16/96 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Azt mondta - mert kérdeztem én is ezt - hogy ha már lesz randi az már fél siker. De odáig el kell jutni. Ha meg beírja a valódi magasságát akkor esély sincs. Azt mondta volt aki nem foglalkozott vele, volt aki észrevette.

2013. márc. 20. 10:40
 17/96 anonim ***** válasza:

én is jártam már így... én 163 cm vagyok és ismerkedtem egy 175 cm magas pasival, aztán kiderült élőben hogy alacsonyabb nálam .. :/ még ha 2-3 cm-t hazudott volna... de ez a 15 cm nagyon nagy hazugságnak számított a szememben. az én barátnőm meg úgy járt, hogy a koráról hazudott a férfi. huszonéves fotóját tette fel, az adatlapján 29 évesnek vallotta magát. aztán kiderült, hogy 40 éves.

ez az egyik fő ok, hogy már nem ismerkedek neten. nem tudom mit hisznek ilyenkor? miért jobb hazugsággal kezdeni az egészet? ha el is kezdenének járni, akkor csak sajnálatból tenné a lány... :(

2013. márc. 20. 10:42
 18/96 A kérdező kommentje:

Na én is pont ezt mondom, hogy én úgy kib*szom, aki hazudozik, hogy a lába nem éri a földet. Aztán marha boldog lesz. Inkább várjon egy kicsit és majd jön egy alacsony lány, minthogy beégesse az, akinek hazudott.

A méretre visszatérve, sosem lehet tudni :D Itt mindenkinek vagy nagyon kicsi, vagy nagyon nagy. Én kétségkívül elhiszem mindenkinek, elvégre nem futkosok én senki után centivel és annyira nem is érdekel, mint a férfiakat :D

2013. márc. 20. 10:44
 19/96 A kérdező kommentje:

Ja és nekem korról nem hazudtak, mindig is az idősebbeket kerestem, szóval nem is lett volna értelme korról hazudni.

Bár nem tudom ott is mit hisznek, hogy nem derül ki? :D

2013. márc. 20. 10:45
 20/96 anonim ***** válasza:
Hát a 165-sökkel amúgy is csak sajnálatból kezdenének, (vagy úgy se) szóval legalább megpróbálták... A semminél jobb.
2013. márc. 20. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!