Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudnak a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a férfiak a társkeresőn a magasságukról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem általánosítani akarok, tudom, hogy nem mindenki hazudik ez ügyben, de aki mégis, az miért teszi? Azt hiszi nem derül ki?

Számtalan ilyenbe botlottunk már bele. A barátnőm 2-szer is járt így, a randin látta meg, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nála, aki elvileg 5 cm-rel magasabb volt.

Szóval mi értelme ennek?

2013. márc. 20. 10:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
59%
Akkor az alcsonyakat miért nem írtják ki? Biológiailag semmi értelme a létezésüknek.
2013. márc. 25. 17:00
 92/96 A kérdező kommentje:

?????

Ez baromság.

Az alacsony nőknek nincs általában két méteres pasijuk, én épp ezért nem értem amikor azt mondjátok ők magasra vágynak. Talán az online társkeresőn, de az életben én rengeteg alacsony párt látok.

Az egyik ismerősömnek 155 cm jutott, az is a beceneve, hogy kicsi és mégis a 2. feleségét fogyasztja.

2013. márc. 25. 17:19
 93/96 anonim ***** válasza:

Na igen, de Napóleon-szindromás alacsonyak általában bazi sikeresek és gazdagok + aggresszívek ha alacsonyságukat szóba hozod (szokásos mondatuk: "NEM VAGYOK KICSI")

Amúgy lenne értelme a túlmagas-túlalacsony-túldagadt-túlgebe emberek "visszaszorításának" (még ha én is beletartozom az 190 magassággal) hogy 2-3 generáció múlva létrejöjjön egy olyan világ ahol mindenki 175-185 között mozog (férfiak) a nők pedig 165-175 között. Súlyban is eltűnnének a gyomorbajos "nem tudok hízni" betegek illetve a nonstop zabálók.

Akkor ez lenne

175-178 alacsony

179-182 közepes

183-185 magas.

És nem lenne ennyi baj, hogy mitévők legyenek az 160 magasak.

2013. márc. 25. 17:43
 94/96 A kérdező kommentje:

A baj, csak itt az interneten van és az internet világában.

Egyébként a természet folyamatosan változik. Nő az átlagmagasság is.

A testtömeg más kérdés, rengeteg az anorexiás, a sok bemutatott modell miatt, és rengeteg az elhízott, ezek között van lusta, van beteg, aki talán nem is tud róla, hogy valami nem stimmel az egészségével és van az, aki ilyen és tesz rá magasról.

Nem is gondolom, hogy ez baj a betegségeken kívül. Az embereknek nem kell egyformáknak lenni. Viszont akik szidják a másikat, csak mert a másik olyannal rendelkezik, amire ők vágynak, azok maguk alatt vágják a fát.

Egyébként ilyen magassággal neked mi bajod van? Ez kb. férfiaknál az itt olvasottak alapján álom.

2013. márc. 25. 18:00
 95/96 anonim ***** válasza:
100%

"Nem csak a nőt zavarja, ha a férfi alacsonyabb, hanem a férfit is. Nagyon ritka, hogy őt nem."

Ahhoz már nagyon nárcisztikusnak kell lennie egy férfinak, hogy zavarja, ha a nő magasabb, abban az esetben, ha a nőt NEM ZAVARJA. Mert ha látja a nőn, hogy zavarja, aztán jön a szokásos

- Mi bajod?

- Semmi.

párbeszéd, akkor egy idő után fel tudja vele idegesíteni a férfit. Pedig nem a magasságkülönbség zavarja, csak az, hogy a nőnek ez kínos.

De hogy a sztereotípiáknál maradjunk, a férfitársadalomban különben is dicsőségnek számít, ha egy nálad magasabb barátnőd van, úgyhogy már csak ezért is furcsállom, miért zavarná őket ugyanúgy?

A nő az, akit lenéznek a barátnői, ha alacsonyabb a pasija és attól lesz felszínes, hogy a szerelem vagy szimpátia helyett inkább azzal foglalkozik, hogy a felszínes, irigykedő barátnői és nőtársai mit gondolnak az alacsony pasija miatt róla.

Ettől még a péniszméret is elfogadhatóbb indok, mert biztos van olyan nő, aki annyira tág, hogy egy 14-15 centis 4,5 centi átmérőjűtől sem elégül ki, meg biztos van olyan is, aki olyan szűk, hogy már az 5 centi átmérőjű is kicsit vastag és a 14 centis is nyomja a méhszájat.

De a magasságra egyetlen logikus indok nincs, amennyiben EXTRÉM MÉRTÉKBEN el nem tér. Ez alatt a 20 centiket értem. És még ennek ellenére arra is számtalan példa van, amikor 150 centis lányok vannak 190 magas pasikkal.

Teljesen mindegy, hogy melyik fél alacsonyabb, amíg egy bizonyos méreten belül marad. De ha nagyon idealizálunk, szerintem a legoptimálisabb, mikor mindkét fél egyforma magas vagy a lány annyival alacsonyabb, amennyivel magasabb talpú cipőt hord.

Egyébként elhiszem, hogy van 155 centis kaszanova ismerősöd, de te meg hidd el, hogy én legalább 7 olyan lányt ismerek, akik egyike sem magasabb 160 centitől és egyiknek sincs (és soha nem is volt, mióta ismerem őket) 180 centitől alacsonyabb pasija.

Ennek persze van egy olyan ára, hogy az egyik már az előző daliás hercegének köszönhet egy sorozatbordatörést. Ezt persze pár pofon meg leköpés is megelőzte, de azokat megbocsátotta, mert annyira szerette (a magasságát).

A másikat évek óta csalta a párja, egyszer valami gombás fertőzést is összeszedett már emiatt a lány (ezt onnan tudom, hogy a legjobb barátom évek óta teper a csaj után és ő a csajnak a legfőbb bizalmasa, persze szigorúan friendzone, a csaj nem tekint rá férfiként, mert csak 172 centi magas a srác), de persze nem szállt ki évekig a kapcsolatból. Egészen addig, amíg nem jött egy újabb daliás herceg, akivel egy hetes ismertség után ágynak estek.

A maradék 5 lány párkapcsolatairól nincsenek bővebb információim. Ezek csak az én SAJÁT tapasztalataim. Példálózhatnék még azzal, hogy eddig akárhány férfitársammal beszéltem, a többség mind osztotta ezt a véleményt. Egy 180 fölötti erősen introvertált haverom mondta csak azt, hogy ez márpedig hülyeség, mert őt épp azért pattintotta le a plátói szívszerelme, mert túl magas. De nyakamat rá, hogy itt nem ez volt az igazi indok.

Xenophilius: Az a baj, hogy nem tudunk jóformán semmit a magasságról. Több generációt is átugorhatnak jellemvonások és nem olyan egyszerű, mint például a szemszín és még sok jelleg esetében, hanem keveredik. Volt már fejtegetés arra vonatkozóan is, hogy a fiúk magasságát nagyobb részben határozza meg az anya magassága, míg a lányok magasságát az apa magassága. Amiben lehet valami, mert sok olyan ismerősöm van, ahol az apa ki van akadva, hogy milyen törpe lett a fia (milyen lett volna 150 centis anyával), meg olyan is, ahol szintén nagyon alacsony az anya, de a lány magassága majdnem megközelíti az apa magasságát.

Egyébként nem tudom igaz-e vagy csak rémhír, de állítólag az előző észak-koreai vezető, aki meghalt csinált valami olyat, mivel őt is zavarta a saját alacsony termete, hogy magasító eljárást ígért az alacsonyaknak, begyűjtötte őket és kivégeztette, hogy az észak-koreai génkészletben csökkentse az alacsonyak számát.

2013. márc. 27. 02:20
 96/96 anonim ***** válasza:
59%

Utcsó: Hát nem tudom ebből mennyi lehet igaz. Nekem anyám 165 apám eredetileg 175 környéki (viszont valami trükkel magasabb lett 10cmel /kecsketej talán? Nagymutter ezt mondta). Én viszont 189-190 környéki vagyok. Az anyai nagyapám ilyen magas még illetve az ükapám volt 210 magas, míg ükanyám 150 így nemnagyon tudom hogyan is lehet.

Szemszín se egyszerű ám... Nálunk a többségnek jellegtelen “proli“ seszínű (jobb híján zöldnek gondolt) szeme van, de nagyfatternek meg dezsvíremnek türkisz, nagyanyámnak világosbarna, nekem meg anyámnak viszont sötét (cigányos) barna. Wtf? Hogy működik ez?

2013. márc. 27. 08:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!