Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a férfiak a társkeresőn a magasságukról?
Sziasztok!
Nem általánosítani akarok, tudom, hogy nem mindenki hazudik ez ügyben, de aki mégis, az miért teszi? Azt hiszi nem derül ki?
Számtalan ilyenbe botlottunk már bele. A barátnőm 2-szer is járt így, a randin látta meg, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nála, aki elvileg 5 cm-rel magasabb volt.
Szóval mi értelme ennek?
Unokatesóm is ilyen egyébként. Volt, hogy egyszerre 6 nője volt :D
Akkora volt a kulcscsomója, hogy el sem akartam hinni.
És nem akármilyen nők voltak. Nem buták, vagy csúnyák. Magas végzettségű, intelligens nők, akiknek egyébként jutna olyan is, aki elveszi őket és komolyan gondolja, de mégis ő kellett. Sosem fogom megérteni a miértjét, mert ő még külsőre sem előnyös, de nagyon nem, és gyakorlatilag semmiben. Munkanélküli is és még gyereke is van.
Xeno neked kisebbségi komplexusod van. A párszerzés nem ezen múlik.
Tisztességes ember, csak épp munka nélkül. Ahogy az én első szerelmem is.
Egyikük sem etnikum, hogy kulturáltan fogalmazzak.
Hidd el nekem, nem ez a megoldás. És az sem lenne megoldás.
Egyébként fiatalnak gondollak, 20 év körülinek, nem tudom miért aggódsz még ezen a barátnő kérdésen.
1.Mert az idő telik méghozzá nagyon gyorsan! Cirka 8,5 év és máris itt a 30 - addigra meg már az összes csajnak van gyereke nálam pedig ez akkármennyire szemétség kizáró indok lesz.
2.Rengeteg felgyülemlett hormonom elég kiakasztó lassan már gondolkodni nem tudok.
3.Évről-évre nő a kétségbeesés (18 évesen lsz*rtam, 20 nál már kezdett aggasztani) illetve csökken az esély és nő a lemaradás mértéke is. Szóval az idő nincs velem.
Ne gondold.
Nem tudom mennyire meglepő ez neked, de rengeteg férfinek huszonévesen jön el az első kapcsolat az életében. Többek között az én páromnak is. 22 évesen volt először barátnője, aztán 35 évesen jött össze velem.
Gyerekük meg nincs, szinte mindenki 40 körül szül manapság, ami viszont jó nagy probléma, de a te szemszögedből nem az.
Azzal kapcsolatban pedig teljesen igazad van, hogy más gyerekét nem nevelnéd, nálam is kizáró ok a gyerek és mindig is az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!