Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálatos, ha még kapcsolatban vagyok, de néha társkeresőn lógok? Mit gondolok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 18:03
1/11 anonim válasza:
Hát mit is mondjak, nem a legszebb dolog! Erről tud a párod?
2/11 anonim válasza:
Fordítsuk meg a kérdést: Te mit szólnál hozzá, ha a párod társkeresőn barangolna?
4/11 anonim válasza:
Ocsmány dolog. Gondolom te sem örülnél neki hogy ha az csinálná akit szeretsz.
5/11 anonim válasza:
És ma este dübörög a lelkiismereted???
Utálatos, mert oda egyértelműen azért járnak...
6/11 anonim válasza:
Én mindig töröltem magam mindenhonnan,ha volt párom,szerintem oka van,hogy te továbbra is fenn maradtál!
Remélem ő is titokban fenn van valahol :)
7/11 anonim válasza:
Hát elég nagy rakás kalap kaksi emberke lehetsz,ha a párod mellett társkeresőzöl.Tudod,ki jönne össze ilyen féregbácsival:a ri.bancok.Csak legyen elég pénzed.
8/11 anonim válasza:
Nem kell így neki esni. A kérdésben van egy szó figyelték emberkék "még". Lehet kifelé sétál belőle. Ne izgulj sokan, de főleg férfiak vannak fent így, hogy ott keresnek szexre. A társkeresőkön már lassan csak szexet keresnek, igazi társat nem. Én fent vagyok , ezért tudom.
9/11 anonim válasza:
Én az vagyok, aki teljesen el tudom fogadni, ha valaki elhódítana tőlem egy nőt, azt is simán elfogadnám,ha megcsalna, mert szabad önáló érelemmel rendelkező ember, aki hallgat a szívére, és hagy menjen, ha már mást szeret, nem vagyok féltékeny típus, a lényeg ez,hogy lásd miről is ugatok itten!.
Azt viszont pofátlan, aljadék lehánynivaló disznó nőnek tartanám,aki azmellett,hogy velem van, még hírdeti magát,hogy ki baszna vele. Ezt már nem venn be a gyomrom. Kát lábbal rúgnám pjicsán!
10/11 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom hogy nő vagy férfi vagy, de gerinctelen féreg, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!