Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálatos, ha még kapcsolatban vagyok, de néha társkeresőn lógok? Mit gondolok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 18:03
11/11 anonim válasza:
szerintem két féle embertípus van lassan a világon. 1. akinek megy az ismerkedés, 2. a singlik. Aki ismerkedős fajta, azoknak mindig van párjuk nem lépnek ki egy kapcsolatból addig, amíg nincs meg az új. És ez valahol érthető főleg ha anyagi okok is vannak. Egy nő mondjuk ha már nem működik a házasság, addig nem tud kilépni a kapcsoaltból, amíg nincs új társa, mert egyedül nem tud fizetni egy lakáshitelt pl. Férfiaknál ugyanez. Ha egy férfi kilép egy házasságból, kapcsolatból, valószínű hogy az asszonynál marad a ház, és senki nem tud most kifizetni több milliót a másiknak. Mivel egy kapcsolat úgy elromolhat, hogy már menthetetlen, az ember inkább menekül, és ott hagy mindent. Egyáltalán nem gáz szerintem úgy keresni társat hogy még benne vagy az előzőben. Biztos megvan az oka, hogy így döntöttél. társkeresőn a nagy részének "komplikált" van beírva a kapcsolati állapothoz. Már ilyen kategória is létezik, és nem véletlenül. Nem kell lepontozni, nem vagyok számító, csak az ember ha nem hülye gondolkodik is, nem rúg fel mindent hirtelen. Aki meg singli típus, az hiába van fent társkeresőn, valszeg nem az is marad, mert valamiért nem megy neki az ismerkedés. Sokszor egy kapcsolat már nem működik, vagy valami baj történt benne, az ember kezdene új életet, de még a régihez is ragaszkodik, szóval ez nehéz kérdés. De az ember csak addig ilyen nagyokos, amig ilyen helyzetbe nem kerül, mert akkor mindent átgondol inkább és nem a nagy elvei szerint cselekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!