Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ilyen kikötéseket tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ilyen kikötéseket tenni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A barátom külföldre utazik 1 hét múlva bulizni a legjobb barátaival. Én itthon maradok.

Tegnap összevesztünk, mert egyszerűen nem foglalkozik velem meg a lelki bajaimmal, én meg már besokalltam a családi zűrökkel. Kell valaki akivel megbeszélhetem azt, amit a párommal nem tudok, már lassan 2 hónapja. Legjobb barátommal beszélgettem erről, elhívott magához vidékre.

A párom ezen kiakadt, hogy "miért nem velem töltöd ezt a pár napot amíg itthon vagyok még ha eddig úgy volt megbeszélve?". Közölte, hogy ha elmegyek vidékre, akkor elfelejthetem őt.

Ez reális? Neki el lehet menni barátaival, nekem nem??

2012. dec. 23. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dobd ki.
2012. dec. 23. 20:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem is rosszul esne a barátod helyében, mivel te már tudtad, hogy ez a pár napotok van ketten, és mégis leszervezted a programot.
2012. dec. 23. 20:06
 3/13 A kérdező kommentje:
azért szerveztem le, mert rosszul esik, hogy MINDEN MÁSSAL foglalkozik, mikor pl "beszélgetünk", csak velem nem. elkezdek neki beszélni valamiről ami fontos volna, erre észre se veszi, fél perc után közbeszól..
2012. dec. 23. 20:07
 4/13 anonim ***** válasza:
A srácnak adok igazat.
2012. dec. 23. 20:08
 5/13 anonim ***** válasza:

Nyugodjatok le kicsit és úgy beszéljétek át, így idegesen semmi értelme - ez nem a ki-mehet-és-hováról szól. (szerintem csak azért hisztizik, mert van olyan ember, aki meghallgat Téged és nem ő az (még akkor is, ha Te adtál volna rá neki számtalan lehetőséget - csak erre ő most jött rá).

Ja, és természetesen menj csak el.

2012. dec. 23. 20:09
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem menny el a barátodhoz nyugodtan! és ha kidob akkor az ő baja és nem is szeret igazán!
2012. dec. 23. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Elöre látom a féltékenységet a csávó szemében (ha elmész)....aminek szerintem nemlesz jó vége...szerintem üljetek le beszéljétek meg, kérd meg hogy figyeljen most nagyon oda amire mondasz és kössetek kompromisszumot
2012. dec. 23. 20:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én annak ellenére h helyes jóképű és a lányokkal kedves vagyok, mégse velem jönnek össze, mert mint írtad is, én is csak olyan legjobb barát lehetnék neked. Az a lány aki nagyon tetszik nekem, inkább egy bunkó varacskosdisznófejű gyerekkel jött össze.
2012. dec. 23. 20:15
 9/13 anonim ***** válasza:
ha szeretnéd eszedbe nem jutna hogy azt a pár napot ameddig még együtt lehettek mással töltsd.más örülne ha lenne valakije te meg..PFFF..lány létemre mondom ezt:)
2012. dec. 23. 20:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek 9#
2012. dec. 23. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!