Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen kikötéseket tenni egy kapcsolatban?
A barátom külföldre utazik 1 hét múlva bulizni a legjobb barátaival. Én itthon maradok.
Tegnap összevesztünk, mert egyszerűen nem foglalkozik velem meg a lelki bajaimmal, én meg már besokalltam a családi zűrökkel. Kell valaki akivel megbeszélhetem azt, amit a párommal nem tudok, már lassan 2 hónapja. Legjobb barátommal beszélgettem erről, elhívott magához vidékre.
A párom ezen kiakadt, hogy "miért nem velem töltöd ezt a pár napot amíg itthon vagyok még ha eddig úgy volt megbeszélve?". Közölte, hogy ha elmegyek vidékre, akkor elfelejthetem őt.
Ez reális? Neki el lehet menni barátaival, nekem nem??
Attól függ, hogy ez a barát milyen nemű. Ha srác, te meg lány, akkor joggal van kiakadva ja, hacsak nem csajokkal lép le a párod bulizgatni!
Egyébként én amondó vagyok egy-két napot te is megérdemelsz, akár most, akár később, de hülyeség ebből ekkora problémát csinálni. Hozzátenném, attól hogy valakinek van párja, az nem jelenti azt, hogy non stop egymás nyakán kell lógni, még akkorsem, ha amúgy együtt laknátok!
A probléma ott van, hogy nem figyel rád, azon dolgozzatok és oldjátok meg, ne abból csináljatok gondot, hogy ki hány napra hova és mi előtt megy el bulizni/kikapcsolódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!