Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ilyen kikötéseket tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ilyen kikötéseket tenni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A barátom külföldre utazik 1 hét múlva bulizni a legjobb barátaival. Én itthon maradok.

Tegnap összevesztünk, mert egyszerűen nem foglalkozik velem meg a lelki bajaimmal, én meg már besokalltam a családi zűrökkel. Kell valaki akivel megbeszélhetem azt, amit a párommal nem tudok, már lassan 2 hónapja. Legjobb barátommal beszélgettem erről, elhívott magához vidékre.

A párom ezen kiakadt, hogy "miért nem velem töltöd ezt a pár napot amíg itthon vagyok még ha eddig úgy volt megbeszélve?". Közölte, hogy ha elmegyek vidékre, akkor elfelejthetem őt.

Ez reális? Neki el lehet menni barátaival, nekem nem??

2012. dec. 23. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy ez a barát milyen nemű. Ha srác, te meg lány, akkor joggal van kiakadva ja, hacsak nem csajokkal lép le a párod bulizgatni!

Egyébként én amondó vagyok egy-két napot te is megérdemelsz, akár most, akár később, de hülyeség ebből ekkora problémát csinálni. Hozzátenném, attól hogy valakinek van párja, az nem jelenti azt, hogy non stop egymás nyakán kell lógni, még akkorsem, ha amúgy együtt laknátok!

A probléma ott van, hogy nem figyel rád, azon dolgozzatok és oldjátok meg, ne abból csináljatok gondot, hogy ki hány napra hova és mi előtt megy el bulizni/kikapcsolódni!

2012. dec. 23. 21:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért sokan sztem nem olvasták hogy a fiú azért utazik külföldre hogy a barátaival bulizzon.... így már inkább Neked adok igazat kérdező... az ilyen fiút aki nem törődik az érzéseiddel a helyedben dobnám, nem vesztegetném rá az időmet... persze attól függ Te mennyit vagy képes megtenni egy ilyen kapcsolatért...
2012. dec. 24. 18:25
 13/13 anonim ***** válasza:
A barátod megy és éli világát a haverokkal,akkor te mit foglalkozol azzal hogy neki tetszik-e hogy elmész vagy nem? Hogy gondolta,amíg el nem indul szórakozni,te készenlétbe helyezed megad és lesed a kívánságát?Szerintem le se tojd:)Akivel meg veszekedni kell,azért hogy veled is foglalkozzon,a lelkeddel,azt jobb inkább hagyni a fenébe...én már rájöttem,a figyelmet kár ki követelni,ha nem jön magától, kár erőltetni,keress inkább mást,aki szívesen törődik veled!
2012. dec. 25. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!