Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Badoo társkeresőn mért nincs egy valamirevaló nő sem?
Figyelt kérdés
Ronda, kövér, gyerekei vannak, dohányzik vagy sima ribanc ránézésre is. Tényleg semmi esély interneten normális nőt találni?2013. márc. 15. 14:59
1/6 anonim válasza:
normális férfit sem lehet találni erről csak ennyit
2/6 anonim válasza:
az első válaszoló megelőzött... egyetértek, normális férfiak sincsenek nagyon ezeken az oldalakon, szóval, ja.. :D
3/6 anonim válasza:
1, 2 ! egyet értek
bocs, tényleg nem tehetek róla van gyerekem ( a feniekből ez az egy igaz rám ), ehhez már hozzászoktam, ki nem dobom, így le is léptem az oldalról
ott olyan férfiak vannak ( elnézést, biztos van kivétel ), aki csak szeretőt keres, na csak ilyennel sikerült összefutni N
4/6 anonim válasza:
Olyan oldalon ami spammal gyűjti a regisztrált tagjait ne várjatok minőséget.
5/6 anonim válasza:
nem csak a badoo, a többi is ilyen, legalábbis, ahogy én tapasztaltam.
sokan csak megd*gni akarnak, a többiek meg olyanok, hogy megértem, miért nem kellettek senkinek élőben (sem).
6/6 anonim válasza:
Ha nincs fent normális nő és férfi sem a nők és férfiak között, akkor mit kerestek még ott????
Főleg a nőket kérdezem: Mit kerestek egyáltalán? Mert hogy nem normélis pasit az tuti !!
Nem minket kell bántani hanem gondolkodjatok el rajta :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!