Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoo. A férjemet találtam meg rajta regisztrálva, pontos adatok, kép, kikkel ismerkedne meg, minden, és azt mondja hogy ő bizony neem regisztrált soha? Higyjek neki?
Tipikusan rosszul teszed fel a kérdést.
Azt kérdezd meg _magadtól_, hogy vagy elég jó, elég gyakori, elég bevállalós és elég perverz? vagy kereshet mást? Mert a kérdés nem az, hogy badoo-t kimagyarázza-e vagy sem... hanem van-e, lesz-e még másik...
Ami a badoo-t illeti egy gusztustalan lerázhatatlan rendszer, én már 5x iratkoztam le és még mindig irogatnak. Az a része meg, hogy kivel ismerkedne meg, simán lehet hogy 2 válasz volt "nőt keresek" v. "pasit keresek" - örülj ha nem az utóbbit ikszelte be :)))
Véletlenül felkerült a facebook-ról!Én is fent vagyok úgy h nem is regisztráltam!Azóta se tudom törölni!
Nyugi meg elhiheted amit mond!
Szeretne találkozni egy nővel, 35-45 év között
Mutasd mind a(z) 1 fotót…
Küldj neki ajándékot, hogy felfigyeljen rád!
1 profillátogatója volt ma, 3 ebben a hónapban.
Népszerűségi mutatója: Nagyon magas
Felhasználó letiltása
Jelentem!
Budapest, Magyarország
Merre jár most Gábor?
Töltsd le a Badoo Desktopot, hogy megtudd, milyen távolságra van tőled a többi tag!
Töltsd le a Badoo Desktopot!
A Badoo Desktop alkalmazásról
Gábor még nem csatlakoztatta Facebook-fiókját. Gyere vissza kicsit később!
Személyes adatok
Szexuális érdeklődés:
Heteroszexuális
Megjelenés:
"196cm (6'5''), 101kg (223font), sportos, kopasz and kék. "
Dohányzás:
Dohányzom "???Ezeket be kell írni apránként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!