Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, most a leirt adatok alapján ti is arra gondolnátok, hogy a pasim szórakozik velem?
Nekem is volt egy ilyen barátom, kb 3 évvel ezelőtt, minden tök jól ment imádott ő is meg én is őt, aztán elkezdte lemondani ezt meg azt a találkozót, végül már az sms-emimre se válaszolt. Aztán felhívott rá 2 hétre, hogy sajnálja h így eltűnt, de ez volt meg az volt, és akkor mondta h jövőhéten mindenképpen találkozzunk. Aztán nem lett belőle semmi...nem reagált a kereséseimre...azt se tudom, hogy mi van azóta vele :(
Egyértelmű, hogy nem akart már tőlem semmit, csak gyáva volt elmondani és úgy gondolta hogy így egyszerűbb...kifogásokat találni...
Mert ha valakiért én oda vagyok és fontos nekem, a világ összes problémájával a hátamon is törekszem arra, hogy lássam a másikat. Vagy legalább felhívom, hogy megnyugodjak a hangjától.
Én ha visszamehetnék az időbe biztos hagynám a francba, azóta volt már több barátom, illetve most is van egy, akiért sokkal sokkal jobban oda vagyok mint azért a gyökérért, és ez az érzés viszonzásra is talált. :)
Igen én annak venném, bár nem láthatok bele a köztetek lévő kapcsolatba, csak az alapján mondom amit leírtál és amit én is tapasztaltam.
De most legalább te is látod, hogy igenis van olyan pasi aki kíváncsi, hogy mi van veled és felhív, azért mert ÉRDEKLED, és ez a lényeg!
Sajnos nem ezen múlik, hogy ki mennyire normális...sokszor a hülye barmok találnak meg minket, és hányszor van, hogy azt hisszük ismerjük a másikat, és azt gondoljuk, hogy mennyire kedves, aranyos, odaadó, aztán paff...:( Néha be kell ismerni magunknak, hogy tévedtük és rosszul választottunk, de ez nem a mi hibánk...és ezekből csak tanulunk, minden kapcsolatnak van valamilyen értelme és tanulsága. És ha ezzel a tudattal lépsz tovább nem is olyan szörnyű visszagondolni rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!