Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A badoo-n ez átverés?
Figyelt kérdés
Még régebben csináltam egy felhasználót, de egy fényképet sem tettem fel rá. Szoktak jönni olyan üzenetek hogy 3nő szeretne velem csevegni, 2 nő szeretne velem csevegni, egy nő szeretne velem csevegni. Ezek hetente két hetente jönnek, és kaptam olyan üzenetet is a badoo-tól hogy nem tudnak nekem üzeneteket küldeni, ennek ellenére olyan levelet is kaptam hogy xy üzenetet küldött nekem. 2 hete megnéztem akkor 20 levelem, most meg már csak 8.
Gondolom ez egy jó kis átverés hogy feltöltsek 3 képet és utána ezt meg azt kell fizetnem. Szerintetek?
2013. febr. 21. 21:22
2/5 A kérdező kommentje:
Képet megéri feltöltenem?
Mesélnétek egy picit erről az oldalról?
2013. febr. 21. 21:58
3/5 anonim válasza:
ha akarsz ismerkedni akkor persze h tölts fel képeket! de legalább 3 kell.
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj eddig nem nagyon csináltam képeket...
WEbkamerával jó lesz?
2013. febr. 21. 22:00
5/5 anonim válasza:
attol függ. neked kell tudni. de ha nem bízol magadba, elküldheted privibe és megmondom h szalonképes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!