Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szereti? Vagy csak játszik vele?
le írom a szituációt,hogy mi van.
Nah úgy kezdődött,hogy én össze akartam jönni egy lánnyal aki nem túl idős(a lány 14 éves) (én 17 vagyok) és a kép be bejött egy (21 éves barátom (ismerősöm) haver tudjátok.hogy értem.A lánnyal már én sokszor találkoztam a 21 éves ismerősöm 2x ma "össze is jöttek" meg puszilták egy mást és meg beszélték hogy járnak. Ugye én oda meg vissza vagyok a kis csajért fülig bele estem. És ez fel b@szta az agyam mikor most így összejöttek.
Nah szóval mondom a kérdésemre a szituációt.
a csávót (21-évest) ismerem réggebről mert unokatestvéremmel együtt volt jó darabig úgy is mertem meg
Nah ugye az is eléggé b@ssza az agyam hogy összejött vele és lenyúlta előlem.
de mikor együtt sétáltam fele hazafele most nem rég
képes volt egész végig arról beszélni hogy unoka testvéremel milyen jó volt meg milyen dögös volt mikor kicsípte magát és idézem egy mondatát: DE jó lenne ha megint haza jönne jól el lennék vele)ez után még szóba hozta azt hogy mit csinálhat most unoka tesóm mennyire szex éhes már ......stb......(unoka testvérem annyi idős mint én 17) azért szakítottak mert elköltözött másik városba uncsi tesóm
hát nagyon érdekli akkor a kis csaj szerintem
És 21-14 7 év kor külömbség az se kevés
vagyú gy hogy nekem azt mondták én is öreg vagyok hozzá és csak 17 éves vagyok.
DE lehet az is hogy engem túlságosan el vakít a reménytelen szerelem :'( ezért kérném a ti véleményeteket is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!