Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan fiú aki szereti hogyha a lány ˝játszik˝ vele, vagyis olyan aki szeret küzdeni a lányokért? (lent)
Mert néha úgy érzem hogy én küzdök a barátomért, tudom hogy szeret mert hogyha úgy kell neki elmenni-e tőlem hogy nem kap puszit mert ˝játszok vele˝ akkor mindig az a következő szava hogy szeretlek.
Ha meg én mondom neki hogy szeretlek meg hasonló akkor könnyebb elveszíteni?
Ti hogy gondoljátok?
én is ezt mondom hogy nem kéne
én élvezem hogyha a fiú mindent megtesz értem
de szerintem sok lány attól fél hogyha nem tesz meg mindent a fiúért akkor elhagyja..
hülyeség a részemről
Nem... És ostobaság... Te szeretnéd, ha játszanának az érzéseiddel??? Akkor meg, miért kell bonyolítani a dolgokat??? A legtöbb veszekedés egyébként is ezek miatt van... Miért nem lehet csak úgy simán, trükkök nélkül szeretni egymást??? Mert ha azon kell tökölnöm, hogy most mit akar/mit szeretne/mi nem tetszik neki, akkor:
1)kevesebb időm jut szeretni
2)el kezdek azon gondolkodni, hogy "biztosan ez kell nekem?"
Szóval 100 szónak is egy a vége, az érzelmek nem legók, hogy játszadozzanak velük... Aki játszani akar vegyen barbit...
Nem ertem a kifejezest, "kuzdeni"
Az (ero)jatekok meg tonkreteszik a kapcsolatot.
Addig jatszogattak velem, hogy mar hanynom kell a noktol
:(
köszönöm a válaszokat és igazatok van.. de néha így vidámabbak vagyunk..és jókat röhögünk
és én attól függetlenül szeretem és ő is engem
és ezt ő is tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!