Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Benne lenne valaki egy ilyenben?
Amerikából jöttem, híres mesterségem címere "átverő"!
Mindenkinek lehetnek hülyeségei, nekem például az, h emberekkel szórakozom, átverem őket, és megfigyelem, h ez mit vált ki belőlük, avagy hasznot húzok belőle. Egy lánnyal együtt csináltuk ezt, így párban volt igazán eredményes, remekül szórakoztunk. Sajna egyik alkalommal rajtakaptam, h megpróbált engem is átverni(pedig tudhatta volna h nem lehet) így dobtam. Most új társat keresek. De persze nem itt, csak kíváncsi vagyok mi a véleményetek erről, h benne lennétek e, avagy csináltatok e már ilyet.
Persze és ha lopsz is, még fel is jelentenélek.
Amúgy meg egyébként is fiú vagyok. De szégyeld magad.
És mindez a "Szerelem, szex" főcím "Randizás" alcím alatt.
Inkább "A kriminálpszichológus válaszol" oldalon kéne bemutatkoznod, ott a szakember néven nevezné a "szórakozásod", az ehhez való partnerkeresést és megtudhatnád hova juthatsz a szórakozással. Mert bizonyára nem olyan átverésből van hasznod, hogy felhívod Kiséket telefonon, hogy "Kis lakás? ... Cserélje nagyobbra!", bár ez sem lenne dicsekvésre méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!